2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا ما که دل درد ، استفراغ چند باری داشتقبلش علایم سرما خوردگی داشت گلو درد ، ابریزش بینیبینی کیپ شد ...

من اول حالت تهوع داشتم بعداستفراغ بعدبوی هرچی میخوردبه بینیم میخواستم دل وروده موبالابیارم ولی دیگه استفراغ نداشتم ودردهای نقطه ای توی معدم ضعف وسردی بدن ولرزش یه وقتم سرم سنگین مبشدتعادل نداشتم

من اول حالت تهوع داشتم بعداستفراغ بعدبوی هرچی میخوردبه بینیم میخواستم دل وروده موبالابیارم ولی دیگه ...

خب چقد طول میکشه کامل خوب شه این ویروس ها؟ 

دکتر رفتی؟ 

خب چقد طول میکشه کامل خوب شه این ویروس ها؟ دکتر رفتی؟

من اگه خونه مون بودم دوروزه خوب میشدم ولی دانشگاه وخوابگاه ماوسط بیابونه دیگه بادونفررفتم اورژانس دکترقرص دمیترون دی سیکلومین فاموتیدین باپنتوپرازول نوشت گفت پنتوامپول نوشتم من گفتم ننویس🤦‍♀️بعدرفتیم داروخونه دیدم دوتاامپول دمیترون هیوسین داده دیگه اونارونگرفتم همون سه تاقرص بدون قرص پنتوگرفتم ولی هنوزتهوع دارم

دل درد هم داری؟

ارع داشتم میگرفت ول میکرد ولی جون من معده ام حساسه بیشتراذیت شدم خوابگاهمون بوفه اش همش حاضری داره چیزنداشت من بااون حالم بخورم شبابه یه تیکه پنیرسرمیکردم

یابرنجای سلف بدون خورشت حالااگه گوشت داشت بااون میخوردم