2777
2789
عنوان

عشق یکطرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 50 پست
مگه دست خود آدمه خدا ما زنا رو خیلی ضعیف افریده

ولی خدا وقتی به ما یه تجربه می‌ده، خوبه که ازش استفاده کنیم و دوباره تو اون دام گرفتار نشیم. تجربه برای رشده...

هستن زن های خییییلی زیادی که فقط برای منفعت نقش بازی می‌کنن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقامنم همین طور. فقط میگفت بمون باهام وبی توجهی میکردبهم. بابقیه خوش بودمنانیمکت ذخیره گذاشته بودک ...

ازین میسوزم دید هیشکی و ندارم چقد تنهام چن بار پرسیدم کسی تو زندگیته منو وابسته نکن من خیلی تنهام قسم خورد هیشکیو نداره ولی همش دروع بود همش بعد نمیخاستم منو ول کن زد زیر اینکه من رل ندارم و الکی میگی

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

اخه هرکیو دیدم بدتر از اون بود هرکی میاد دنبال رابطس منم کلا دیگه گفتم تنها باشم و کسیو راه ندم تو ز ...

نه گلم، اونایی که دنبال رابطه ان که صد در صد، کات

ولی هستن مردهای دیگه ای که بخوانت،،بهتره کم نیاریم. به خودت برس، نذار تو پیر بشی، زن اون جوون.

خوب شد که رفتی، ولی به خودت فرصت بده

اره راحت شدم. تورابطه بودیم یهوغیبش میزدبدون خداحافظی. بعدازدوماه برمیگشت منم عاشقش بودم ووابسته بدجور. گولم میزدبازرابطه شروع میشدبعدازمدتی بازمیرفت یاکم محلی میکردعوضی. تازه قیافه ام نداشت مثل ژاپنی هابودقیافش

ازین میسوزم دید هیشکی و ندارم چقد تنهام چن بار پرسیدم کسی تو زندگیته منو وابسته نکن من خیلی تنهام قس ...

اینا همش تجربه بشه برات، تا از این به بعد به هیچ مردی این حسو ندی که وابستشی. مردها بدونن زنی وابسته شده، میرن. حواست باشه.

نه گلم، اونایی که دنبال رابطه ان که صد در صد، کاتولی هستن مردهای دیگه ای که بخوانت،،بهتره کم نیاریم. ...

میدونی فراموشش گردم حالمم خوب شده بود تا اینکه مادرم حالش بد شد رفتم بیمارستان اشتباهی منو صدا زدن حراست رفتم دم در گفتم درخدمتم معذرت خواهی کردن گفتن ببخشید مادر اون اقا صدا زدیم ن شمارو نگاه کردم دیدم پسرس مادر اونم حالش بد بود چون فامیلیمون یکی بود فک کردن منم ازون روز باز حالم بده موقعی ک دیدمش ی لحظه خاس بیاد طرفم محل ندادم رفتم ولی بعد حالم خیلی بد شد

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

میدونی فراموشش گردم حالمم خوب شده بود تا اینکه مادرم حالش بد شد رفتم بیمارستان اشتباهی منو صدا زدن ح ...

ای بابا، بازم موفق میشی فراموشش کنی، من چی که کلا تو یه دانشگاهیم هر روز باید روی نحسشو ببینم. 

ولی اشکالی نداره، خدای ما هم بزرگه، ببین، فقط به خودت برس و فعال باش. به خودت فرصت بده، تو لایق تنهایی نیستی.