2777
2789
یاسین حسی بهم داره؟برمیگرده؟

پنجاه پنجاه 

بازم برگشتش پنجاه پنجاهه 

به نظرم عاشقت نیست یا اگر هست یه مشکل دیگه داره ک نمیتونه بیاد جلو

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پنجاه پنجاه بازم برگشتش پنجاه پنجاهه به نظرم عاشقت نیست یا اگر هست یه مشکل دیگه داره ک نمیتونه بیاد ...

مرسی عزیزم لطف کردی

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
حس میکنی امسال قبول میشم؟ یعنی سال دیگه میرم دانشگاه؟

ببین من این سوالتو جواب بدم مثلا بگم سال دیگه خب تو درس نمیخونی دیگه😂💔

حسم میگه دقیقا به اندازه تلاشت برداشت میکنی نه کمتر ن بیشتر.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

ببین من این سوالتو جواب بدم مثلا بگم سال دیگه خب تو درس نمیخونی دیگه😂💔حسم میگه دقیقا به اندازه تلا ...

نه مهم نیست برام فقط میخوام حستو بدونم 

نه مهم نیست برام فقط میخوام حستو بدونم

تو ذهنم اومد سال دیگه .

چون حس کردم با سختی میرسی بهش

تو ذهنم اومد سال دیگه .چون حس کردم با سختی میرسی بهش

یعنی حس میکنی تو کنکور امسالم موفق نمیشگ باید دوباره بخونم؟ 

ببخشید اذیتت کردم

یعنی حس میکنی تو کنکور امسالم موفق نمیشگ باید دوباره بخونم؟ ببخشید اذیتت کردم

ب نظرم مرزی میاری ولی میمونی واسه سال دیگه بهترشو میاری میری

منو نگفتییی پیمان حسش چیه؟کی پیشنهاد میده؟

حس خاصی بهت نداره

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
مرسی عزیزم در اینده چیزی میشه یا نه؟

شاید شاید ب سمتت بیاد ولی رابطه جدی حس نمیکنم

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊