2777
2789

تا حالا دیدین هاپوتون یکی از اعضای خانواده رو دوست نداشته باشه فرار کنه ازش یعنی بزرگ بشه خوب نمیشه نمیدونم چرا هاپوم از مامانم می‌ترسه فرار کنه مامانم مریض پارکینسون داره واقعا برام عجیب چرا الان یک هفته اس آوردمش پیش خودم 😐😑😢🥺💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت بهش محبت میکنه؟محبت کردن به هاپو خیلیییی تاثیر داره توی روابطش با اون فرد

اصلا نمیاد پیش مامانم همش فرار می‌کنه هر چی خودم میبرمش پیش مامانم فرار می‌کنه به مامانم گفتم غذا بهش بده اصلا نمیره بگیره یا اگه بگیره خودشو عقب نگه می‌دارد زود میگیره فرار میکنه

اصلا نمیاد پیش مامانم همش فرار می‌کنه هر چی خودم میبرمش پیش مامانم فرار می‌کنه به مامانم گفتم غذا به ...

تحمل کن صبوری کن

درست میشه 

فقط اصلا و ابدا کاری نکن که مامانت ناراحت شه یا هاپو حساس شه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اصلا نمیاد پیش مامانم همش فرار می‌کنه هر چی خودم میبرمش پیش مامانم فرار می‌کنه به مامانم گفتم غذا به ...

منم هاپو دارم و کاملا درک میکنم که چی میگید

اوایل هاپومون با یکی از اعضا خانواده رابطه خوبی نداشت و اصلا پیش اون فرد نمیرفت😂 مثلا من خودم میرفتم پیش اون فرد تا هاپو بیاد کنارش و... اصلا نمیومد.

ولی بعدها که گذشت اون فرد به هاپومون محبت کرد و رابطه هاپومون الان با اون عضو خانواده بی‌نهایت خوب شده

منظور من از محبت فقط غذا دادن و نوازش کردن نیست 

مثلا صحبت کردن باهاش، قربون صدقش رفتن🦋 کلا منظورم محبت کلامی هستش

البته محبت فیزیکی هم موثر هستش

کلا هم محبت فیزیکی و هم محبت زبانی

مراقب هاپوتون باشید😍❤

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

منم هاپو دارم و کاملا درک میکنم که چی میگیداوایل هاپومون با یکی از اعضا خانواده رابطه خوبی نداشت و ا ...

فدات عزیزم خیلی خوشحالم کردی با این حرفت ان شالله که لوسی منم با مامانم خوب بشه مامانم دوست داشته باشه با مامانم بازی کنه ممنون کارهای که گفتی به مامانم میگم انجام بده 🥹😊❤️🫶

فدات عزیزم خیلی خوشحالم کردی با این حرفت ان شالله که لوسی منم با مامانم خوب بشه مامانم دوست داشته با ...

عزیزدلم❤

امیدوارم براتون موثر باشه.

لوسی به‌جز شما کسیو تو این دنیا نداره هااااا مراقبش باشید لطفا🙂❤🌛

مامانتون چیزی بهش نمیگه؟ مثلا دعواش نمیکنه؟ اخم نمیکنه بهش؟

سگ‌ها خیلی خوب احساسات و حرف‌هارو متوجه میشن.

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑