2777
2789
عنوان

الان به نظر شمام این دختره موفقه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 81 پست
گاهی دلم بدجوری ب خودم میسوزع ولی انگاردرونم دونفر شده ی نیمه ک دلش میخاد خلاص کنه خودشو ولی یه نیمه ...

توهم لایق خودکشی نیستی

کسی که یه عمر خورده و خوابیده و هیچ تلاشی برا زندگیش نکرده باید خودشو بکشه(من)

راستش منم ۵ سال پیش شکست عشقی رو تجربه کردم و میتونم متوجه بشم چه حسی داری، من ۳ روز تمام گریه کردم ...

میدونی

من الانم از اینکه نیس در زندگیم حالم خوبه خوشحالم و میدونم هیچ جوره درحد من نیس

ولی بعضی وقتا ک دوس دخترشو یا خودشو میبینم انگار اب داغ میریزن رو سرم

از حسادته؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونیمن الانم از اینکه نیس در زندگیم حالم خوبه خوشحالم و میدونم هیچ جوره درحد من نیسولی بعضی وقتا ک ...

شاید بابت استرسه، من ازش متنفرم ولی وقتی میدیدمش از حرص اینطوری میشدم، دوس داشتم سر به تنش نباشه، همیشه از دوستام میپرسیدم این چرا هنوز زنده‌س؟😂

ولی عکس زنشو که دیدم بیشتر خنده‌م گرفت😁

شاید بابت استرسه، من ازش متنفرم ولی وقتی میدیدمش از حرص اینطوری میشدم، دوس داشتم سر به تنش نباشه، هم ...

دوس دخترش ازمن ک کمتره از لحاظ قیافه

ولی چجوری بگم

من مثلا از اونام ک تیپ خانومانه میزنم (خیلی بلند و گشاد نه ها مثلا با مانتو کتی بیرون میرم)

و دوس دخترش از اونا ک با بلوز و شلوار تنگ  و موی باز بیرون میره

با اینکه با اون دختره  رفته ک سرش یمدت گرم شه

و میدونم هنوز بفکر منه

ولی هی میگم نکنه اون تایپش باشه

نکنه از اون خوشش بیاد 

نکنه مقایسه کنه و منو کمتر از اون بدونه

الان وضع جامه رو خوب میدونی

هرکی خودشو بیشتر بندازه بیرون بروز تره

همش دارم مقایسه میکنم

دوس دخترش ازمن ک کمتره از لحاظ قیافهولی چجوری بگممن مثلا از اونام ک تیپ خانومانه میزنم (خیلی بلند و ...

اصلا چرا بهش فکر میکنی، مهمه مگه، بذار هر طور دوس داره فکر کنه