2777
2789
عنوان

طلاق پدر و مادر سن بالا

103 بازدید | 13 پست

پدر و مادرم ۴۵ به بالا هستن تصمیم گرفتن طلاق بگیرن با وجود اینکه من رفتم سر خونه و زندگی خودم اما ناراحتم کارم فقط شده گریه زاری از اینکه

اگه طلاق بگیرن 

من بی آبرو میشم 

دیگه نمیتونم سرم و بلند کنم 

دیگه نمیتونم تو روی در و همسایه نگاه کنم 

دیگه اون آدم سابق نمیشم 

همه پشت سرمون حرف میزنن 

چون که توی ی شهر کوچیک زندگی میکنیم و همه از حال هم خبر دارن 

ی برادر دارم اونم ازدواج کرده 

منم الان باردارم کارم فقط شده گریه نمیتونم کنار بیام

افسرده شدم 

تو رو خدا یکم آرومم کنید 

😭 😭😭😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا صد در صد میخوان جدا بشن؟ اگر نمیتونن با هم ادامه بدن راحتشون بزار قرار نیست یه خاطر حرف مردم یا شما ادامه ی زندگی رو زندگی نکنن که بعضی واقعیت ها دردناکه ولی کاریش نمیشه کرد

اتفاقا سنشون بالا نیست فقط هم اونا و هم شما زود ازدواج کردسن معلومه پدر مادرتون منتظر بودن شما سرو سامون بگیرین بعد از هم جدا شن و کار اونا به هیچ وجه روی زندگی و آیندتون تاثیر نذاره و نمیزاره به حرف مردم اهمیت نده عزیزم

این همه سال حتما به خاطر بچه ها صبر کردن ناراحت نباش بزار تصمیم درست بگیرن

ارا بابام میگه من فقط صبر کردم تا شما سر و سامون بگیرید بعد اما نمیتونم تحمل کنم دلم میخواد خودکشی کنمممم😭😭😭

چرا ابروت بره دقیقا نمی‌فهمم اونا صبر کردن شما ازدواج کنین بد طلاق بگیرن الان چون آبروی شما می‌ره طل ...

اونا که ۴۰ ۵۰ سال صبر کردن ۱۰ سال دیگه هم روش من نمیتونم کنار بیام از اینکه بعد طلاق چی میشه مامانم کجا میره چیکار میکنه 

اونا که ۴۰ ۵۰ سال صبر کردن ۱۰ سال دیگه هم روش من نمیتونم کنار بیام از اینکه بعد طلاق چی میشه مامانم ...

الهی فقط شما حق زندگی دارین آنقدر از خود گذشتگی کردن واستون الانم شما درکشون کنید حتما نمی تونن باهم باشن 

خودتو بزار جایی اونا فکر کن درد رنج هر آدمی اونقدر که فکر میکنی ساده نیست عزیزم

الهی فقط شما حق زندگی دارین آنقدر از خود گذشتگی کردن واستون الانم شما درکشون کنید حتما نمی تونن باهم ...

هیچ کس دوست نداره پدر و مادرش از هم جدا بشه من دوست دارم تصمیم عجولانه نگیرن دوست دارم کنار هم باشن اونا که این همه سال تحمل کردم مابقیش هم باهم باشن