jeon_baran مدیر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6178 عنوان مارو مسخره کردن یا خودشونو😂 | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 23 پست ساعت 2تا 4 کلاس آنلاین😂🌝هرکلاس نیم ساعت😂تا بگیم سلام حضور غیاب کنیم وقت تموم میشه🤣🤣 @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌 دیروز | 19:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه1آسمون عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 1335 هرکی از راه میرسه نظر میده به قرآن خیلیا رو دورم دیدم که از حرفای بقیه ناامید شدن و واسه هدفشون نجنگیدن چون همش میزدن تو سرشون که شما هیچی نمیشین امشو میرم محلشان یک شری برپا موکونومممم دیشدیریدیدین دین 😎🕺💃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2011893
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6178 کلا از یچه های این دهه درس خون بیرون در نمیاد حیف که بخوام حتی جواب بدم @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6178 اون دو ساعتم نمیزاشتن براتون به چه درد میخوره اخه همون دیگه @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
asalarmy عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 20219 ولش اصن .همه مدل آدم هس🥴🤌🏻 تاپیکای دیگه بخاطر فرصت ترمیم دارن دق میکننبعد این حرف خیلی ظلمه گناه دارن
asalarmy عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 20219 به قرآن خیلیا رو دورم دیدم که از حرفای بقیه ناامید شدن و واسه هدفشون نجنگیدن چون همش میزدن تو سرشون ... امثالشون تو این سایت زیادهههه
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6178 حالا ازشون بپرسیم خودت چه کار کردی؟نهایتا میگه شوهر کردیم هنره دیگه:/ حق @دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
armissiol عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 1787 تاپیکای دیگه بخاطر فرصت ترمیم دارن دق میکننبعد این حرف خیلی ظلمه گناه دارن اره واقعا من خودم سال اخر داغون شدم .۴ کیلو کم کردم تو ۱ هفته..ولی خب چ میشه گف دیگ 😑 آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪
asalarmy عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 20219 اره واقعا من خودم سال اخر داغون شدم .۴ کیلو کم کردم تو ۱ هفته..ولی خب چ میشه گف دیگ 😑 همین والااینقدر که من سر درس خوندن درد و مرض گرفتم فشاراای زندگی اذیتم نکرد:///😂
armissiol عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 1787 همین والااینقدر که من سر درس خوندن درد و مرض گرفتم فشاراای زندگی اذیتم نکرد:///😂 دقیقنننننن😂😭 آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪