2777
2789

متاسفانه کنایه و حرف نیش دار زیاد میشنوم 

به شوهرمم گفتم

میگه نرگس جون( زن باباش) چیزی تو دلش نیست هنوز نشناختیش،  فرهنگ خانواده ها فرق داره تا آشناشیم زمان میبره و درسته مادرم نیست اما حق مادری گردنم داره این حرفارو میزنه تا قانعم کنه اما من خودخوری میکنم و حس میکنم نسبت به شوهرمم سرد شدم 

نمونش تاپیک قبلیام گفتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تا مرز کات کردن رفتم😂 خداروشکر از اون دوران سم عبور کردیم.راست میگه ، خیلی وقتا ادنا متظوری ندار ...

اینکه موقع فیلم جشن عقد دیدن مستقیم بهم گفت تو عقدت شوهر مرده و مطلقه زیاد بود شئون نداره خدا آخرعاقبتتو بخیر کنه یعنی بی منظوره؟

از حالا یاد بگیر جواب بدی و یا نادیده بگیری، اینکه فکر کنی شوهرت پشتت دربیاد سخت در اشتباهی. تک و توک این اتفاق براشون می افته، پس از حالا نه از اونا به شوهرت گله کن نه توقع پشتیبانی کردن داشته باش.

از حالا یاد بگیر جواب بدی و یا نادیده بگیری، اینکه فکر کنی شوهرت پشتت دربیاد سخت در اشتباهی. تک و تو ...

چقد سخته اینطوری من نمیتونم نادیده بگیرم میان خونه همش حرص میخورم گریه میکنم

اینکه موقع فیلم جشن عقد دیدن مستقیم بهم گفت تو عقدت شوهر مرده و مطلقه زیاد بود شئون نداره خدا آخرعاق ...

از رو بی عقلیش بوده😂😂

یبار جلو مادربزرگ شوهرم به پدربزرگش گفتم: منم دیگه دخترتونم ، اونم نه گذاشت نه برداشت گفت : تو دخترش نیستی عروسشی😂

بعضیا فرهنگ لغتشون ک..ن پاره کنه ،ولی تو اهمیتی نده

اینکه موقع فیلم جشن عقد دیدن مستقیم بهم گفت تو عقدت شوهر مرده و مطلقه زیاد بود شئون نداره خدا آخرعاق ...

بنده خدا خرافاتیه

همینکه شوهرت تاییدش میکنه و 

اونم شوهرتو مثل بچه اش دوست داره  پس زن خوبیه

بیچاره حتما زندگی سختی داشته که زن بابا شده

خواهشا اذیتش نکن دوستش داشته باش و بهش محبت کن

که اونم بهت محبت کنه  اینا همش اختلاف فرهنگی و سوتفاهمه

اگه زن بابا بدجنسی بود نه میذاشت طلا برات بخرن

نه میذاشت عروسی بگیرن  یه جایی اوقات تلخی درست میکرد

حالا مادر یا نامادری خوب و مهربون  وقتی بچه شون رو بخان

برا عروس هم خوب میخان  چون زندگی شما اصلش زندگی پسرشون هست پس بیخود نمیخان بدجنس بازی دربیارن

یا نپخته هستن یا سطح فرهنگ متفاوته یا ماها سو برداشت میکنیم

آررررره خیلی سخته، ولی باید یاد بگیری، چون تنها کسی که ضرر میکنه خودتی. اون نرگس جون هم بذار با اعتقاداتش برای خودش حرف بزنه، مگه میتونی عوضش کنی.

بعد هم عزیزم هرکسی طبق عقده هاش دیگران را ناراحت میکنه، شما از این باب نگاه کن.

خیلی هم نمبخواد فیلم عقد و عروسیت را ببینی، در ۹۹ درصد مواقع ادمو یاد کسانی میندازه که اون دوران را برای ادم زهر کردند و باعث ناراحتی میشه

تجربیات من از دوران عقد و عروسی و کلا متاهلی:

احترام در هر حالت به همه بزرگترا واجبه خصوصا خانواده شوهر

حرمتها رو نشکنیم تحت هیچ شرایطی

و هر بدی و کم لطفی رو همون وقت  تو همون جمع جواب بدیم  و به خونه و به شوهر نکشونیم

مادرشوهر حرفی میزنه فکر کن مادرت گفته  خیلی برا خودت شلوغش نکن  مادرا خیلی بدتر از اینا میگن

کارا و رفتاراشون رو زیر ذره بین نبر و برات مهم نباشه 

اصلا خونه پدرشوهر نخابید و عملیات به هیچ عنوان نداشته باشید

هفته ای یکبار سرسنگین و خانومانه با دعوت برید برا شام یا ناهار   یا دو ساعته سر بزنید بدون غذا خوردن

سفره انداختن و جمع کردن کمک بدید و از شوهرتون کمک بخایید یواشکی

چند عدد بشقاب و قاشق بعد ناهار یا شام رو بشورید همراه  نیروی کمکی 

کمک همین در همین حد نه بیشتر  نه کمتر

نه خیلی صمیمی  نه خیلی غیر صمیمی و طلبکار 

زیاد برید و بمونید سبک میشید و قهر کنید هم سبک میشید 

بعد عروسی هم مثلا دو ماه یکبار دعوتشون کنید برا شام یا ناهار

به هیچ جاری اعتماد نکنید و غیبت خونواده شوهر حتی  یه پوزخند ساده ممنوع

ولی ظاهرا با جاری خوب باشید 

به هیچ عنوان آمار خوشی و خرید و رفت و آمد و کلا اخبار داخلی رو برا هیچ یک از خونواده شوهر نگید خصوصا جاری و از اونها هم انتظار نداشته باشید که آمار بدن

تو مسائل داخلیشون به هیچ عنوان نظر ندید 

تا میتونید اونجا شنونده باشید

بدگویی و اخبار  از خونواده خودتون برا خونواده شوهر کاملا ممنوع

.......