2777
2789

به خاطر اینکه مراسم عروسی ما رو خوب برگذار نکردن و حل نکردن شوهرم همش احترام خانواده خودشو مراسم گرفت نظر های اون هارو اجرا میکرد ولی به محل نمیزاشت خلاصه عروس جدید چهار با خودش نیاورده از خانواده فقیره مادرشوهرم همش برای قیافه میگیره واقعا موندم من براشون همه کاری کردم جهاز خوب کار تحصیلات خوب همه چی خلاصه سر عروسی برادرشوهرم عصبی شدم از رفتار مادرشوهرم زیاد نرقصیدم حالا نمخوام فک کنن حسودی چیزی کردم گفتن براشون ی یلدای درست کنم بدم فک ممکن حسودی کردم انجام بدم ؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حسودی نیست تبعیضه من مشکل با رفتار خانواده شوهرم دارم

چیزی شما نمیگید حسودی میگم همین برادرشوهرم من میگفت یه شوهرم‌چرا ماشین عروس گل روی ولی برای عروسی خودش بهترین اننجام داده 

تو باشی نمیسوزی میگه هیچی جهزیه نیاورده حالا اگه ما بودیم هزار و یک انگ بد بهمون میچسبوندن

میدونی برادرشوهرم خیلی اذیت کرد زنش  ی قاشق با خودش نیاورده احترام برای اونو بی احترامی برای منه تیکه برای چون بابام پولداره مخوان منو بکشم پایین جای اینکه احترام بزارن  حالا عروسی برادرشوهرم زیاد تحویل نگرفتم شوهرمو نمخوام فک کنن حسودی کردم یلدای درست کنم بدم دست برادرشوهر

تو باشی نمیسوزی میگه هیچی جهزیه نیاورده حالا اگه ما بودیم هزار و یک انگ بد بهمون میچسبوندن

نه شاید ایشون پوینت های مثبت دیگه داره خدا همه چیزو به یه نفر نمیده 

بعد این بنده خدا فقیره !باشه !

مگه ادما از موقع تولد خانوادشونو خودشون انتخاب می کنن 

سوم اینکه من تا این سن رسیدم متوجه شدم هیچ موضوعی نباید با شنیدن حرف های یه نفر قضاوت بشه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

همش فک میکنن این زن برادرشوهرم دعا نویس خوبی پیدا کرده خیلی قشنگ مادرشوهرم منو گذاشته کنار

نه شاید ایشون پوینت های مثبت دیگه داره خدا همه چیزو به یه نفر نمیده بعد این بنده خدا فقیره !باشه !مگ ...

🤔چه روشنفکر من نمی گم دختر بدی من دارم میگم تبعیض میزارن من فوق العاده بهشون احترام می زارم ولی اونا نمیزارن 

میدونی برادرشوهرم خیلی اذیت کرد زنش ی قاشق با خودش نیاورده احترام برای اونو بی احترامی برای منه تیک ...

یلدایی چجوری مسخوای درست کنی بدی 

من تاحالا جایی ندیدم

ولی پاگشا دیدم 

رابطت با جاریت چجوریاس خودت و جارست چند سالتونه

نه شاید ایشون پوینت های مثبت دیگه داره خدا همه چیزو به یه نفر نمیده بعد این بنده خدا فقیره !باشه !مگ ...

ضمن اینکه تو جمع خانواده گی فقط به من تیکه پرانی میکنن نه عروس خانم جدید خودتنو جای دیگران بزارید و تمام

🤔چه روشنفکر من نمی گم دختر بدی من دارم میگم تبعیض میزارن من فوق العاده بهشون احترام می زارم ولی اون ...

خب نزار 

اگر قراره احترام بعدش منت بیاد نزار عزیزم 

کسی کسی رو زور نمی کنه ضمن اینکه ایشون تازه وارد خانواده شده طبیعیه یکم مرکز توجه باشه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...