2777
2789
عنوان

ما بد نبودیم🌵🎈

75 بازدید | 8 پست

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا ما رو نمیخورد :) 

ما تُنگ بودیم اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد 🚶‍♀️

ما ساده بودیم نبودیم که روحمو نمیبرد

بِبره بچرخونه بعد بیایی بگی مرد 💔

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

الان دارم گوشش میدم 

قبلشو میگم :شهر ما قاضی نداشت قصاب بود یه عده میریختن جمع میکردن یه عده زنگ میزدن نصاب زود 

شهرما نه پنجره نه سقف داشت نه هرچی کاشتیو میشه برداشت 

شهر ما تلفنا شنوده ولی حرفتو نمیفهمن ...

):I told you i was sad

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان دارم گوشش میدم قبلشو میگم :شهر ما قاضی نداشت قصاب بود یه عده میریختن جمع میکردن یه عده زنگ میزد ...

دیدنِ من میای جای دست گل بگیر بهمن
به هر کی نگو تو اصلاً دردتو که بی رحمن
آدما اینجا از پشت دست گرگو میبندن و
دندوناشو وا میذارن بس که خُل و بی کله ان:)
آب میدن هی دست گل و میخندن 
یه سری فقیر و یه سری هم که خب
دستِ پُر و بی جنبه ان
عقبو ول میکنن و سمت جلو میجنگن

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

دیر اومدی زود نخوا برو بعد یه عمری گیر اوردیم تنها تورو توفیق های اجباری بهشت ها زورکی

کمرت خم میشه زیر غرور و زور تکی
حرفای خاله زنکی همسایه های پولکی
اینجا هر کی خودش سوراخ میکرد زیر کشتیش و
بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد

کمرت خم میشه زیر غرور و زور تکیحرفای خاله زنکی همسایه های پولکیاینجا هر کی خودش سوراخ میکرد زیر کشتی ...

حالا اینجاش

عجب چیزایی میریزی هروز توی چایی عجب ک..ی شده دخت کوچولیه داییت عجب معصومیت جن.د.ه شد ج.نده ها همه مادر شدن مسلمونارو درست دیدم کافرشدم 

عجب اونایی که دویدنو اخر شدن هرچی دویدم فقط شکسته و لاغر شدم

):I told you i was sad

من عاشق این اهنگم اگه بیو و تاپیک یه قسمت از اهنگمو ببینی متوجه میشی:))

اره دیدممممم😭