2777
2789
برا من چی 🙃اسمم پریا ارزومه تو این یکی دوماه 10 کیلو چاق بشم برام دعا کن همه میگن چرا اینهمه لاغر ...

الهییی خوندنم براو عزیزم 

ولی با دعا که نمیشه باید خوراکت و زیاد کنی زیاد غذا بخوری ذهنت آروم باشه 

من خودمم لاغرم😅

خدایا شکرت❤🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دعا کن(:امیدوارم همون خبری چند وقته منتظرشی رو بشنویکاری ک دوست داری رو شروع کنی...کلی اتفاق خوب ...

♥️♥️♥️قربون محبتت عزیزم

انشالله که عاقبت بخیر شی و به مراد دل برسی♥️

خدایا شکرت❤🌹
انشالله حاجت روا بشی ♥️♥️🥺دعای یستشیر بخون هرشب

ممنون عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
برام دعا کنید خدا ببخشتم آروم بشم همه چی اونجوربشه که اینهمه از خدا خواستم از خدا میخوام همونی بشه ک ...

استغفرالله و زیاد بگو ورد زبونت کن♥️♥️

فدای تو

خدایا شکرت❤🌹
اسم کاربریم لطفا.برات ایت الکرسی میخونم .لطفا دعا کن زندگیم از ابن مصیبت در امان بشه و این شر دفع بش ...

انشالله حاجت روا بشی 🥺♥️ممنون عزیزم

برا دفع مصیبت صدقه خیلی خوبه

خدایا شکرت❤🌹
منم برات حمد میخونملطفا دعا کن کار همسرم پربرکت باشه

خوندم انشالله که همیشه رزق و روزی در زندگیت جریان داشته باشه

رسیدن به ثروت و مال عظیم

برای رسیدن آسان رزق و روزی و دست یافتن به ثروتی_بسیار این دعا را هرروز بخوانید.

یا االلهُ یا االلهُ یا االلهُ،یا رب یا رب یا رب،یا حی یا قَیوم،یا ذَالجلالِ و الإِکرامِ،أَسئَلُک بِاسمک العظیمِ الأَعظَمِ،أَن تَرزقَنی رِزقاً واسعاً  حلالاً طَیباً،بِرَحمتک یا أَرحم الرَّاحمینَ 

این دعا از رسول اکرم روایت گردیده

و گفته شده خداوند به قدری به خواننده آن مال عطا میکند که تا ۷نسل بی نیاز گردند

خدایا شکرت❤🌹