2777
2789

خدایا تو واسه من خدایی نکردی.تو ب من هیچی ندادی تو از همه جا واسه من کم گذاشتی

خدایا منم دوست دارم زندگی کنم دوست دارم زنده باشم دوست دارم شاد باشم و بخندم دوست دارم قشنگیای زندگیو تجربه کنم مثل مادر شدن شاغل شدن و....

ولی خدایا دیگ به ته خط رسیدم ب زندگیم ک فک میکنم حس میکنم دیگ ن راه پس دارم و ن راه پیش..دیگ نمیخوام ب هیچی فک کنم.

خدایا من خسته ام

خسته ام از این حد فکر و خیال

خدایا من دیگ هیچ توانی واسه ادامه دادن ندارم

خدایا خدایا بسه دیگ!منو زنده نگه داشتی ک چیکار کنم واست؟

خدایا بزار فقط راحت و تو آرامش بمیرم.

خدایا جای هیچ چیز گفتنی برام نمونده این درد داره قلبمو پاره میکنه.

خدایا حسرت چیزایی ک میخواستمو باید ب گور ببرم.خدایا خدایا خدیا در نهایت زجر در نهایت حال بد خدایااا تورو ب مقربین درگاهت مرگ منو بده...

خدایا اگ تو منو ب ارامش نرسونی خودم خودم رو خلاص میکنم.فقط منتظرم عروسی دوستم تمام بشه ک بدبخت یخاطر من عروسیش بهم نخوره.

خدایاااا خدایااا

چرا هیچ چیز ندارم برای گفتن

خدایا هیچ کس رو ب همچین حالی نرسون

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم خدا بهت ارامش بده و حالت خوب شه..فقط تورو خدا نگو که واسه یه پسر اینجوری شدی

متاهلم.کاش سر مسئله احساسی بود

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

میخوای یه مشاور خوب تلفنی بهت معرفی کنم عزیزدلم؟ویزیتاش قیمتش خوبه

ن ن ن حالم از مشاور و مشورت بهم میخورا

خدایا رگای سرم سفت شده.اینهمه تپش قلب اینهمه تنش

چرا هیچکدوم ختم ب مرگ نمیشخ؟؟؟چی میشه ی لحظه این قلب لعنتی وایسه و دیگ نزنه

ای وای..نمیدونم چی بگم.میخای صحبت کنی شاید بهتر شدی؟

ن دارم دق میکنم حرف زدن حالمو بدتر میکنه

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

خواستید ایدی شو بدم

ن دارم دق میکنم حرف زدن حالمو بدتر میکنه

باشه اشکال نداره.نمیدونم چقدر درد داری ولی امیدوارم حالت بهتر شه.ادما هم تا یه جایی تحمل دارن و بعدش لبریز میشن..اگه میبینی گره ی مشکلت وا نمیشه و حالت بده حتما از یکی کمک بگیر.واقعا تو هنوز خیلی جوونی واسه این دردا

باشه اشکال نداره.نمیدونم چقدر درد داری ولی امیدوارم حالت بهتر شه.ادما هم تا یه جایی تحمل دارن و بعدش ...

عزیزم مرگ تنها راه حل ارامش منه.لطفا دعا کن واسم ک تا صبح نکشم همین🙏

این چه حرفیه میزنی..دور از جونپدربزرگم همیشه میگفت تنها چیزی که چاره نداره مرگه.

من فقط مرگ میخوام.دوای درد من مرگه...ای خدااا😭😭😭😭