2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو ک منو ندیدی ولی من تو رو دیدم🤣تو از حرص میگی ولی من از رو واقعیت

اولا من فک کردم جهت مسخره کردن اون تاپیک دختره که گف شبیه عروسکم گفتی اومدم منم مسخرش کنم دوما مهم نیس تو چطوری نگاه کنی منو مطمینم باهم قرار بذاریم همه دنبال من میفتن عشلم😂♥️امتحانش مجانیه هرچند البته من ماشینمم اندازه کل زندگیته فک نکنم کسی حسابت کنه♥️بوس 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اولا من فک کردم جهت مسخره کردن اون تاپیک دختره که گف شبیه عروسکم گفتی اومدم منم مسخرش کنم دوما مهم ن ...

اولا منن اصلا اون تیباک و ندیدم دوما چقد بدبختی که فکر میکنی چنتا هول دنبالت بیوفتن یعنی خوشگلی پسرا دنبال سوراخن دیگ🤣 سوما نه تنها ماشین خوت هفت جد وآبادتم نمی تونید هم سطح من باشید بسوز فشاری

اولا منن اصلا اون تیباک و ندیدم دوما چقد بدبختی که فکر میکنی چنتا هول دنبالت بیوفتن یعنی خوشگلی پسرا ...

اره دیگه هرکسی افتاده دنبالت پس برای سوراخت بوده که این دیدگاهو به همه داری 😂والا من ترسی ندارم قرار میذاریم سطح و لول و فرهنگ و شخصیت و تحصیلات  معلوم میشه والا😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اره دیگه هرکسی افتاده دنبالت پس برای سوراخت بوده که این دیدگاهو به همه داری 😂والا من ترسی ندارم قرا ...

مگه پسری قرار دعوا میزاری نکشیون لات محل 

اتفاقاً من انقدر سطحم بالاس کسی جرئت نمی کنه نگاه چپ بکنه همه مثل جنابعالی فوقش بتونن گهمو بخورن

مگه پسری قرار دعوا میزاری نکشیون لات محل اتفاقاً من انقدر سطحم بالاس کسی جرئت نمی کنه نگاه چپ بکنه ه ...

@niniyar_5    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

کلمات سوراخ و گوه ازاد شده؟ به این بااصالت که از خانوادش این الفاظو یاد گرفته رسیدگی کنید

@niniyar_5    

@niniyar_2