زمستون امسال انگار تصمیم گرفته خیلی سخت بگیره! ما که هرچی بخاری رو زیاد میکنیم، یا خونه هنوز گرمه یا قبض گازمون حسابی گرمه! 😅 شما چه راهکارهایی دارید برای اینکه خونه رو گرم نگه دارید، بدون اینکه هزینهها سر به فلک بکشه؟ مثلاً کسی از این پنجرههای دوجداره استفاده کرده؟ یا راهی برای جلوگیری از هدر رفتن گرما بلده؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما پنجره هارو دوجداره کردیم خونه قبلا پارکت بود بخاطر بچه ها که چند باری زمین خوردن کلا پارکت ها رو موکت کردیم دریچه کولر رو عایق بندی کردیم خونه گرمه گرمه حتی الان بخاری خاموشه
از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز
مملکت و بیکفایتی رو کار ندارم. ولی واقعا تو اروپا خونهها اینقدر گرم نیست. لباس بیشتر میپوشند.
باید همکاری کنیم و فرهنگ رو بالا ببریم
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
فقط یه کتری برقی رو اجاق گازه و دوتا بخاری هم رو شمعکه و دریچه های کولر و هم بستیم و زیر در هم پارچه انداختیم دوتا لباس گرم هم پوشیدم اون وقتایی که کار ندارم میرم زیر پتو
همه لباس گرم پوشیدنمن بخاری کم چسبیدم بهشدلم برای اونهایی که ممکنه گازوبرقشون مثل یکی دوسال قبل تورو ...
خدا پدر و مادر و اجدادت رو رحمت کنه.
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...