این همون پولی هس که موقع ثبت نام پرداخت میکنیم یا یکی دیگ هس؟
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
آره همون، پول ثبت نامو میدی یه سریال میده که بعدا توی صفحه ثبت نام باید وارد کنی اگر با گوشی کار میکنی حتما از اون صفحه که پولو پرداخت میکنی اسکرین بگیر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره همون، پول ثبت نامو میدی یه سریال میده که بعدا توی صفحه ثبت نام باید وارد کنی اگر با گوشی کار میک ...
آهان مرسی
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
هرچی بخوای شرکت کنی باید پول بدی سریال بخری همون هزینه کنکوره بله
آها تشکر❤️