2777
2789

هر وقت میرفت سفر کاری مجبور میکرد برم خونه باباش مادرشوهرمم اصلا باهام خوب نیست از وقتی عروس جدید امده منو تحویل نمیگیره و کلا خودشو برای من میگیره اشتباه خودم بود سعی کردم باهاشون خوب باشم ولی اونا هی منو اذیت میکنن انگار اجبارشون کردم بیان خاستگاریم ازشون بدم میاد مخصوصا مادرشوهرم خیلی بی غیرته چون بین من و عروس تبیعض میزاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خونه خودتون‌ نمیمونید واقعا؟من خونه مادر خودم نمیرم بمونم چه برسه مادرشوهر

زیر سر شوهرمه با خانواده‌شان که فک میکنن اگر از عروس مراقب نکنن ممکنه عروس بده خلاف کنه خیانت کنه علیه پسرشون😒

زیر سر شوهرمه با خانواده‌شان که فک میکنن اگر از عروس مراقب نکنن ممکنه عروس بده خلاف کنه خیانت کنه عل ...

چقدر عتیقن اونوقت خانواده شوهر دخترشونم باید همین فکرو بکنه دیگه

بلندترین فریاد من سکوت من است...
چقدر عتیقن اونوقت خانواده شوهر دخترشونم باید همین فکرو بکنه دیگه

اره همین جورین باشه آفرین دقیقا الان برادر ها و مادرپدرم اجازه نمیدن با دوست پسر داشته باشه بند خدا عقده ای شده دوست داره ازدواج کنه نمیزارن

تو مجبوری بری ؟؟؟

من باهاشون مشکل زیادز ندارم اما صمیمیت هم نمیپسندم 

اروم و بی صدا میرم و میام زیادم حرف نمیزنم 

من ۱۰ساله ازدواج کردن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من باهاشون مشکل زیادز ندارم اما صمیمیت هم نمیپسندم اروم و بی صدا میرم و میام زیادم حرف نمیزنم من ۱۰س ...

همین رلبطه همین جوری حفظ کردی راضی بود تو هیچ مسله ای دخالت نکردی ازت مشورت خواستن نظر ندادی؟؟؟

خانواده شوهرم متاسفانه ی مادربزرگ دارن که تمام مناسبتها میرن پیش ملکه بزرگ دست بوسی منم مجبورم برم پ ...

ماهم همینطوریم 

ولی خوب اینجور میبینم که بلاخره باید فامیل رو هم دید بچه ها دوست پیدا کنن واسه روحیه شوهرمم خوبه 

مثلا شب یلدا یه سر میریم خونه مادربزرگش یه سر خونه مادربزرگم 

اینجور همه فامیلو میبینیم 

وقتای دیگه هم باغی جایی جمع میشیم 

واقعیتش گاهی از بعضی رفتارهاشونم اذیتم تو دلم حرص میخورم اما اهمیت نمیدم چند روز بعد یادم میره میگم به درک مگه همه باید به میل من باشن 

منم به میل اونا نمیشم درعوض 

مثلا خانوادش خیلی مذهبین من کمتر خیلی تکه کنایه میشنوم منم به خدا میسپارم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

اما اگر به شوهرم بگم یا نیره با اونا دعوا میکنه یا منو متهم میکنه درهرصورت همه جیو بهم میریزه 

چون بلد نیس مدیریت کنه زورکی میخواد همه باهم خوب باشن منم در ظاهر دیگه چیزی بهش نمیگم