2777
2789
عنوان

یکی از یکی بدترن دیگه داره😡

466 بازدید | 42 پست

جونم به لبم میاد..

خواهرم ازدواج کرده بیست و خورده ای سالشه هر شببب با اون شوهرش میاد خونمون نمیگه خواهر دارم شاید حالش خوش نباشه شاید الان لباسش بهم ریخته باشه موهاش ژولیده باشه زشته...کلا درک ندارن خب احمق میای خودت بیا هر روز بیا اصلا کاریت ندارم ولی شوهرت غریبه روم نمیشه جلوش لباس شلخته بپوشم میگه نه از خودمونه بعد حرفو عوض میکنه

حالا امشب چیشددد

صبر کنید کم کم بگم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت چند سالته 

شوهر کردم ماهی یبار میرم خونه خانواده خیلی بدم میاد از رفت و آمد زیاد 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

حرص نخور

داداش منم هر شب خونه ماست درک میکنم یه موقع هایی آدم دلش میخواد استراحت کنه مجبوره جلو عروس و داماد سیخ بشینه یه جا خیار پوست بکنه 😐

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

امشب هم طبق معمول اومدن مام میگیم قدمتون روی چشم مهم نیست

بعد داداشم کوچیکم از کلاس تقویتی اومد خونه و بابا و مامانمم خونه بودن

منه خر گفتم وای چه خوبه امروز حالم خوشه دور هم حالا که فردا دانشگاه ندارم وسایل پیتزا رو سفارش بدم درست کنیم بخوریم به حساب من و...😏 

خب نرو از اتاقت بیرون ؛ بگو من حالم مساعد نیست.

خوابم میاد 

امتحان دارم

غذاتو بیار تو اتاقت

فیلم ببین :)

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

بعدش همه هم خوشحال و راضی منم گفتم چه کاریه سوپری بالا خیابونه با ماشین با خواهرم رفتیم گرفتیم وسایلشو اومدیم خونه دیدم مامانم داره میگو سرخ میکنه و برنج گذاشته 😦من شاید کلا ده دیقه خرید کردم!!

خب نرو از اتاقت بیرون ؛ بگو من حالم مساعد نیست.خوابم میاد امتحان دارمغذاتو بیار تو اتاقتفیلم ببین :)

ناراحت میشن دلخوری پیش میاد بعد داماد می‌ره خونه به خانمش گلایه می‌کنه که منو کوچیک کردی پیش خانوادت که خواهر کوچیکت منو آدم حساب نمیکنه

ناراحت میشن دلخوری پیش میاد بعد داماد می‌ره خونه به خانمش گلایه می‌کنه که منو کوچیک کردی پیش خانوادت ...

عزیز دلم میفهمم چی میگی

ولی نمیگم اصلا نرو 

مثلا از ۵ باری که میان 

تو ۲ بارشو نرو.

یا برو سریع بیا تو اتاقت.

فوقشم اگر خواهرت گلایه کرد راستشو بهش بگو.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

بعدش همه هم خوشحال و راضی منم گفتم چه کاریه سوپری بالا خیابونه با ماشین با خواهرم رفتیم گرفتیم وسایل ...

خب تو برای خودت درست کن اونا میگو پلو بخورن 

با خنده گفتم هی هوس میگو کرده مگه قرار نبود پیتزا بپزیم ؟

مامانم یهو الکی سرم داد زد جلو شوهر خواهرم که نه لازم نکرده تو برو درس دانشگات رو پاس شو مگه نگفتی امتحان دارم سخته (قبلا بهش گفتم بودم یه درسو افتادم از دوباره باید برش دارم به خاطر اون گفت)) منم مات و مبهوت دیدم همه هم پشت مامانمم دراومدن که تو لازم نکرده اشپزی کنی نمیخواد خواهرت قبل اینکه تو بگی میگو هارو گذاشته بود آب شه و...

با خنده گفتم هی هوس میگو کرده مگه قرار نبود پیتزا بپزیم ؟مامانم یهو الکی سرم داد زد جلو شوهر خواهرم ...

😐 پس تقصیر خواهرت بوده اگر میگو گذاشته آب بشه چرا نگفته و با شما اومده وسایل پیتزا بخره؟

بعدم این درس بشه برات این دفه افتادی به مامانت نگی چیزی وگرنه دق میدن ادمو تا درست تموم بشه همونو میزنه تو سرت همه جا