2777
2789

استفاده ازش رو بلد نیستم 

میشه باش خورده برنج پخت

برنج و آب و روغن رو بریزیم توی پلوپز و درشو ببندیم یا باید همش هم بزنیم

کته ای میشه 

برنج محلی بریز روش هم آب بریز  به اندازه ی به بند انگشت آب بیاد بالا روغن و نمک هم بریز بعد که آبش جمع شد درشو ببند تا دم بکشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هم زدن نمیخواد بعد پخت خودش خاموش میشه؟ چون تایمر نداره

هم زدن منظورم همون اوله که برنج خام رو  نمک داخلش می‌ریزی نه وقتی داره میپزه، موقع پخت اصلا هم نزن و معمولا تایمر دارن اگه نداره گاهی درشو بردار چک کن دونشو البته از برق بکش اول دستتو برق نگیره

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792