2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادرم و زندگی متاهلیم تموم شد 🥲😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3081 بازدید | 127 پست
ادم معتاد هیچ وقت ترک نمی کنه اگر هم ترک کنه یه مدت بعد دوباره میره سمت مواد دیدم کسی که بعد هشت سال ...

😭😭😭😭این از این آدم های است که دوست داره ورزش کنه ترک کنه و خوب زندگی کنه 

بیشتر بخاطر اختلاف های ما به اینجا کشیده شد

ادم معتاد هیچ وقت ترک نمی کنه اگر هم ترک کنه یه مدت بعد دوباره میره سمت مواد دیدم کسی که بعد هشت سال ...

همه معتادان این شکلی نیستن اگه خودشون بخوان میتونن ترک کنن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم با شوهرم شرط بستم اون اسم شهر منو میگهگفتم اگه نبود برا انگشتر بخربگو تا برام بخره

اگه مثل شوهر من باشه که بعدش میزنه زیرش

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

نگران نباش خونه رو برمیداری جای مهریه 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

خیلی سخته با عشق عقد کردیم 😭😭😭چقدر خانوادم رو اذیت کردم تا قبول کردن عقد کنیم

من درست شرایط تو رو دارم شوهر معتاد رفیق باز خیانت کار در حد جنسی کتک میزنه در حد لالیگا 

دارم جدا میشم البته دو تا بچه هم دارم 

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
یعنی بعد من زن دیگه ای هم بگیره بازم همینه ؟آخه قابلیت اینکه این کاراشو بزاره کنار داره 😔😔ما بخاطر ...

اگه میخوای جدا بشی دیگه برات آیندشم مهم نباشه شاید خدا زد تو سرش آدم شد 

تو به زندگی و آرامش خودت فکر کن ببین با چی آروم میشی

نگران نباش خونه رو برمیداری جای مهریه

مگه به این راحتی میده مگه این که خودش بخواد بده