2777
2789
سمت ما اینقدر ظرف و کاسه بشقاب همراهمون میکنن که انگار جهاز دخترامونم میدن ‌‌...هیچ کدومشونم به کار ...

شما اهل کجایی؟

مامان منم این شکلیه😂مادر من تورکه 

از بچگی برام جهیزیه خریده ظرف و وسایل ریزه میزه حتی لحاف توشک هم درست کرده ارزو به دل موند من ازدواج کنم اینارو ببرم با خودم دارن خاک میخورن تو کمدا و انباری😁😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما اهل کجایی؟مامان منم این شکلیه😂مادر من تورکه از بچگی برام جهیزیه خریده ظرف و وسایل ریزه میزه حت ...

خخخخ دقیقا درکت میکنم منم همینم که میگی ...

من از رفسنجان هستم اینجا هم از این رسم لحاف و تشک پنبه ای و این چیزا زیاده هنوز

خخخخ دقیقا درکت میکنم منم همینم که میگی ...من از رفسنجان هستم اینجا هم از این رسم لحاف و تشک پنبه ای ...

اخی عزیزم😍من شمال زندگی میکنم مادرم تورکه دیگه چی میشه گفت اخه ماهم گردنمون از مو باریک تر مجبوریم قبول کنیم الکی مثلا بدمون میاد😜😂

من برا غذاساز خیلی پشیمونم هی باید سرهم کنم دوساعت خوبم کارشو نمیکنه فقط مخلوط کنش خوبه کاش همه چیشو ...

من برای ی پیاز رنده کردن هم درش میارم

خیلی هم سنگینه ی ساعتم باید فکر کنم کدوم کجا بود🤣 ولی بازم ترجیح میدم استفاده کنم تا با دست رنده کنم

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40