2777
2789
عنوان

شوهرم از خالم خوشش نمیاد

124 بازدید | 9 پست

پدرشوهرم تو عروسیم از فامیلای ما هیچکسو دعوت نکرد خالم اینا همه ناراحت بودن ولی خب تو حنا بندون و عقد ک مشترک بود همه بودن حالا عقد پسرش بود چند وقت پیش زنگ زد گف شما مارو عروسی دعوت نکردین ولی من دعوت میکنیم بیاید فلان روز با خنده شوهرمم ناراحت شد گف مگه دست خودم بود بابام عروسی میگرف اختیارشو داشت هرکیو دعوت کنه یا نکنه گف من نمیرم عقد پسرش برم ب خودم توهین کردم الان اولین یلدامه تو خونه خودم ماماتم اینا میخوان یلدایی بیارن برام خالم گفته منم میام ولی شوهرم خوشش نمیاد الان من چ خاکی تو سرم بریزم چیکار کنم شوهرم راضی بشه که اونم بیاد کمککک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر رفتار همسرتون بچه گانه اس

پدرشوهرتون چرا فامیل شمارو دعوت نکرد؟خیلی کارش زشت بود شوهرتون باید از پدرش گله میکرد ناراحت میشد نه از خاله شما

خرج عروسی مارو هم پدرشوهرم داد ولی ب ما گفت تعداد نفرات دعوتیتون رو بگید به ما بدونیم تالار در چ حد بگیریم 

یعنی چی ک چون خرج کرده فامیل شمارو دعوت نکرده شما چطور قبول کردین آخه

چقدر رفتار همسرتون بچه گانه اسپدرشوهرتون چرا فامیل شمارو دعوت نکرد؟خیلی کارش زشت بود شوهرتون باید از ...

از پدشوهرم ک تایم عروسی خیلی گله کرد گف یا همه رو دعوت کن یا کلا عروسی نگیر من نمیخوام نمیشه به اونم چیزی گف چون واقعا شرایطشو نداشت میذونی که چقد هزینه ها بالاس مهمونای خودشون خیلی زیاد بودن خیلی بحث شد اون دوران من دلم نمیخواد اصلا بحث اونموقع ها دوباره پیش بکشم خیلی اذیت شدم شوهرم از این ناراحت شد که واقعا درکش نکردن تقصیر این نبوده شوهرمم خیلی دوست داشت همه باشن 

بگو عزیزم به حرمت عشق و علاقه ای که بینمونه و دوستم داری ، یه امشب رو عادی باش تموم شه بره ، مهم منم ...

وای واقعا استرس دارم کاش چیزی نگه واقعا چون تازه از دعوای بزرگ بیرون اومدیم اصلا دلم نیمخاد بحث بشه دوباره دیگه نمیکشم🥲💔💔💔💔

از پدشوهرم ک تایم عروسی خیلی گله کرد گف یا همه رو دعوت کن یا کلا عروسی نگیر من نمیخوام نمیشه به اونم ...

خب عزیزم چند تا از مهونای بالای خودشون رو فاکتور میگرفتن بتونن مهمون شمارو دعوت کنن

خیلی خودخواهانه رفتار کردن 

حالا بگذریم کاریه ک شده ب شوهرت بگو خودتو بذار جای اونا

اونا ک وسط زندگی و درگیری های ما نبودن بدونن چ خبره گله و ناراحتیشون بجاست شما باید دلتو بزرگتر کنی

باز خیلیم مرام ب خرج دادن دعوتتون کردن دیگه این چ رفتاریه ک میکنه شوهرت

خب عزیزم چند تا از مهونای بالای خودشون رو فاکتور میگرفتن بتونن مهمون شمارو دعوت کننخیلی خودخواهانه ر ...

شما درست میگید ولی همسرم یکم اخلاقای خیلی خاص داره ولی دیگه چیکار کنم رو اونم فشار زیاد هس میتونم درکش کنم همه مثل هم نیستن تا یه حدی جنبه دارن من کلا جنبم بالاس و حالا حالاها سر هرچیزی ناراحت نمیشم و این که سنشم کمه بنظرم عادیه شاید درست بشه به مرور🥺🤌🏻💔