2777
2789

دیشب ی تاپیک زده بودن من نتونستم دوباره سر بزنم ترکیده بود راست بود ؟

خانوم ه حامله بود فهمیده بود شوهرش با زنداییشه ؟

چون ترکید میگم ی موقع سوتی چیزی داده یا راست بوده !!.

میخوام  دیدم نسبت ب جامعه ب ثبات برسه 

مگه میشه شوهر آدم نمازخون با زندایی مومن و ک هربار دوره قرآن برمیداره باشه !!.ذهنم خیلی درگیره 

چون خودمم یجورایی تو مخمصه م

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

از همین به ظاهر مذهبیا بترس

میگن انجام نمیدیم ولی از همه بدترن

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ترکید

نمیدونم تا برگشتم دیدم ترکید . میدونی حتی اگه دروغ باشه ناراحت نمیشم تز دیشب واقعا ذهنم درگیره .

شما میتونی مصی رو تگ کنی چون اونم بود تاپیک 

از همین به ظاهر مذهبیا بترسمیگن انجام نمیدیم ولی از همه بدترن

یه همسایه داشتم یه مرد ۵۷ ساله  بود مذهبی خانومش هم چادری دکتری روانشناسی دختراشم حسابدار بودن خانواده شهید یعنی یرادر شهیپ بود خودشم کلا تو کار سپ ... بود  از اون بالا دستی ها حالا نمیگم کدوم هواپیمایی سهام  داره دوست دختر داشته بعد یروز دیدیم صدای جیغ و داد میاد یه دختر خانوم خوشگل امروزی تقریبا ۲۳ ساله اینا امده بود داد میزد که بیا دم در اونموقع که لختم میکردی بعد اول میرفتی نمازتو میخوندی که بعد نجس میشی نری حموم زنت بگه کجا رفتی حموم چرا رفتی حموم جلو منه لختتت نماز میخوندی  یادته الان زنت کجاست بیاد فیلماشو نشون بدم وای ایمقد بد بود دختره هم نامزد ر داشته عقد بودن فکر کن دیگه ربطی به مذهبی نما بودن نداره اینا ریا کارن

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
یه همسایه داشتم یه مرد ۵۷ ساله بود مذهبی خانومش هم چادری دکتری روانشناسی دختراشم حسابدار بودن خانوا ...

چقدر بد افتضاح ه

سلام عزیزم 

نمی‌دونم راست و دروغش و 

ولی هیچ چیز از هیچ‌کس بعید نیست 

خیلی از آدما هم واقعاً مذهبی نیستن 

فقط به وسیله ظاهر سازی 

کثافت کاری هاشون و پنهون میکنن کسی بهشون شک نکنه

در ضمن اون یارو قاری قرآن و یادت میاد ب شاگردهای خودش رحم نکرد....

یا اون معلم پرورشی که رابطه رو تو کلاس توضیح می‌داده و دو یا چندتا از شاگردانش تو کلاس داشتن انجام میدادند😭😭

خدایا خودت کمک کن پناه می‌بریم ازهمه شرها و بلا ها بلاهای آشکار و پنهان از سر شیطان رانده شده ب خداوند عزوجل

یا صاحب الزمان خودت ظهور کن

نمیدونم تا برگشتم دیدم ترکید . میدونی حتی اگه دروغ باشه ناراحت نمیشم تز دیشب واقعا ذهنم درگیره .شما ...

عزیزم ب اینا فکر نکن واقیعت منم حالم بد شد ولی باورت رو اصلاح کن 

ب هر چیزی فکر کنی اونو ب زندگیت دعوت میکنی 

انشاالله که خداوند خودش همه مارو حفظ کنه