2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم حالا واسم شر شد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 56 پست
عوض اینکه خوشحال بشه که بهش اعتماد داری و هیچی رو ازش پنهون نمیکنی بدتر اینجوری رم میکنه. همیناان که ...

بخدا هر سری ی چی بهش گفتم شر درست کرده همش هم بهش میگم ک من احمقم میام ب تو تعریف میکنم باز سری بعد دلم طاقت نمیاره میگم بهش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر همین بیشتر بهش گفتم اون موقع می‌گفت معلوم نیست چیکار کردی ک ترسیدی بگی یا گفتم شاید از طرف خود ...

دقیقا کار خوبی کردی ک گفتی اما الانم دست زیر نگیر براش بگو خطمو عوض میکنم اما دلیل نمیشه به خانوادم ندم که حرف الکی نزن چیزی زیر سرم بود ک نمیگفتم بهت

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

درست گقتن باید بگی تا مشکل بدتری پیش نیاد الان شکاک شد ولی اگه نمیگفتی و اون آدم قصد بهم زدن زندگیتو داشت می رفت به شوهرت میکفت اره من زنگ زدم به زنت و... چهار تا دروغم میزاشت روش که زنت به من اوکی داد اون وقت چون پنهون کاری کردی شوهرت حرفتو باور نمیکنه و متهم میشی

حالا اینکه شوهر شما اینجوری عکس العمل نشان داده مشکل از ایشونه بهش بگو وقتی این رفتار و نشون میدی دفعه بعد میترسم بهت بگم اگه نگم خوبه؟

واقعا چطوووور چطووور عقلتونو میدین دست کساییکه اصلا نمیدونید کین چین من تا با یکی ده سال رفاقت نکنم ...

اخه می‌دونی از دوستم و خواهرم اینا هم پرسیدم گفتن بگو شاید از طرف خودش باشه واسه امتحان کردنت

بخدا هر سری ی چی بهش گفتم شر درست کرده همش هم بهش میگم ک من احمقم میام ب تو تعریف میکنم باز سری بعد ...

حالم از مردا بهم میخوره. از اون مرتیکه مزاحم پناه بردی به شوهرت اینم ازاون😒

اخه می‌دونی از دوستم و خواهرم اینا هم پرسیدم گفتن بگو شاید از طرف خودش باشه واسه امتحان کردنت

چی بگم اخه 

الانم شاید خودش بوده و دنبال بهونه 

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
هوففففف پشیمون شدم از گفتنم از اون طرف هم حرفای اون یارو همش تو ذهنمه

دیگه بهش فکر نکن حالا ک گفتی ب دل شوهرت راهبیا. فردا برو کلانتری شکایت کن. مقاومت کنی مردا احمقن شک میکنن

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

اسی منم یکبار حدود 7سال پیش یکی مزاحم شد و به شوهرم گفتم، با سیلی زد توی گوشم قسم خوردم ک دیگه هیچی ...

وای من اینقدر احمقم هر سری ی اتفاق بیوفته بهش میگم طلبکارم میشه باز میرم سری بعد براش تعریف میکنم

دقیقا کار خوبی کردی ک گفتی اما الانم دست زیر نگیر براش بگو خطمو عوض میکنم اما دلیل نمیشه به خانوادم ...

خیلی ناراحت شدم گفتم جامون عوض شده من الان دارم آروم بهت توضیح میدم اونی ک باید طلبکار باشه منم ک چند نفر اومدن بهم گفتن شوهرت هرز میپره اینم اولین نفری نبود ک همچین چیزی گفت حالا تو طلبکار منی