2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی مهم

73 بازدید | 13 پست

اگه با کسی اشنا بشید ولی طرف ازخودش زیاد صحبت نکنه و بحث رو بکشه ب دوستی بی هدف وحتی بوووسو.. و بگه دوست باشیم اگه خاستگار داشتی ازدواج کن چیکار میکنید؟ من بلاکش کردم ـب تظرتون باهاش دوست ساده بودم بهتر نبود؟؟؟ 

نه اصلا

خوب کردی بلاکش کردی

اصلا پشیمون نشو

یک درصد فکر کن بهش علاقه مند می‌شدی

خیلی اذیت میشدی بعدش

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط بلاک یهو چند مدت که بگذره عاشقش میشی و اونم میگه من که از اول گفتم فقط دوستی ساده باشیم و فقط تو ...

خوب شاید تومسیر به من علاقه مند میشد.. باید ارتباط نیگرفتم شاید ببینم چی میشه

خوب شاید تومسیر به من علاقه مند میشد.. باید ارتباط نیگرفتم شاید ببینم چی میشه

ما دخترا احساسی هستیم و بیشتر ضربه میخوریم 

نمیشه سر این موضوع ریسک کرد ..

من طبق اخلاق خودم گفتم عزیزم شما بهتر میتونی تصمیم بگیری 

ما دخترا احساسی هستیم و بیشتر ضربه میخوریم نمیشه سر این موضوع ریسک کرد ..من طبق اخلاق خودم گفتم عزیز ...

خوب اگه بختد ارتباط بگیره ک میتونه، پیامک بده.. صرفا بلاک دلیل ب قطع ارتباط از طرف من نیست.. اون بخاد میتونه پیام بدهه. حتی تماس بگیره