nargileshon مدیر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 391 عنوان پسری که سه تا گوشی داره چیه | مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 19 پست دوستم مثل خودم رو یکی کراشه که طرفشم (نظا*میه) 😂👌توی روزای مختلف ۳ تا موبایل دستش دیده که باهاشونم کار میکرده ...احتمال میده همشون گوشیای خودش باشن ...الان حس بدی پیدا کرده به این موضوع ...نظر شما چیه ؟! دیروز | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیوونههههه عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 5785 تا جایی که من میدونم ۲ تا هم کافیه...هر گوشی ۲ تا سیمکارت میخوره عملاسه تا یکم زیادی ، زیاده میدونی ... میدونم چی میگی والا الان خیلیا ۲ تا دستشونه این برا شغلش خاصه😂
سوهته عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 390 اخه این دو تا سامسونگ داره یه ایفون سیکس فکر کنم ...نوکیا ندیدیم ازش داداش😅😂یه غلطی داره میکنه این ... یه گوشی ک برا نظامه بقیش برای کارای خیر و نیک😂
nargileshon مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 391 میدونم چی میگی والا الان خیلیا ۲ تا دستشونه این برا شغلش خاصه😂 واقعا خاصه ...از حق نگذریم پسره هم خیییلی حقهخیییلی حقه خدایی عین یوسف پیامبره آدم دوست داره هر آن بهش حمله کنه 🤣🤣🤣
nargileshon مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 391 یه گوشی ک برا نظامه بقیش برای کارای خیر و نیک😂 اره ارواح عمش 😂👌💔
دیوونههههه عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 5785 واقعا خاصه ...از حق نگذریم پسره هم خیییلی حقهخیییلی حقه خدایی عین یوسف پیامبره آدم دوست داره هر آن ب ... 🤣🤣🤣🤣🤣ای یوسف هعی