2777
2789
عنوان

از اونایی ک لایکم میکنن متنفرم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 128 پست
نه تنها بودن همیشه خوب نی ولی باید بتونی تنهایی با خودت حال کنی و لذت ببری

خداییش چجوری همیشه که نمیشه با خودت حال کنی که دیگه از یجا به بعد حال نمیده بی حس میشی از خودت🥲😂

خداییش چجوری همیشه که نمیشه با خودت حال کنی که دیگه از یجا به بعد حال نمیده بی حس میشی از خودت🥲😂

من اوکیمم این مدلی 

ادما مث هم نیستن 😂

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااااووو 😂 خدارحتمش کنه🥲 حالا راستشو بگو چقدر از دیدنم خوشبخت و خوشحالی؟😂🥲

زنده‌اس😐

از ۱۰ درصد بخام بگم ۳

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

خدایا پس چرا همچین چیزی حس کردم؟ خدا حفظش کنه واسمون 🙂 از ده سه؟ فوش میدی؟😂

حست خرابه 😂

ممنونم

نه چ فحشییی

الان ک دست زدم دیدم سر جاش نیست دادمش دست تعمیر کار 😂

چقد هوشمندانه😂

@dokht_shirazi کاش میتونستم بلاکت کنم دختر 😂

عااااااااشقتم ک😂😂😂😂❤❤❤❤

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

عااااااااشقتم ک😂😂😂😂❤❤❤❤

من ب اندازههه همه لایک هایی ک کردی ازت بدم میااااد لجباز😂♥️

من ب اندازههه همه لایک هایی ک کردی ازت بدم میااااد لجباز😂♥️

ولیییی من به همون اندازه ازت خوشم میاااد😂😂😂❤❤❤

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

ولیییی من به همون اندازه ازت خوشم میاااد😂😂😂❤❤❤

دورت بگردمممم 😂🤍