2777
2789
عنوان

از اونایی ک لایکم میکنن متنفرم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 128 پست
وایییی نه چرا آخه اره ی سال نیس ۶ ماهه فک کنم 😂

اوووه داستانش طولانیه 

از غم نبودت همانند زلیخا در غم یوزارسیف داشتم میسوخیدم چه میدونی چه کشیدم 🫠 

ولی جدی میگم خداییش خیلی اذیت شدم این چند وقته داستانش اووووه طولانیه 

۶ ماه نشده بابا سه چهار ماهه دیگهه😁😁😂

اوووه داستانش طولانیه از غم نبودت همانند زلیخا در غم یوزارسیف داشتم میسوخیدم چه میدونی چه کشیدم 🫠 و ...

واییی الهی 🥲

خداروشکر سالم بیرون اومدی 

درسته ۳ ۴ ماه😂

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی الهی 🥲خداروشکر سالم بیرون اومدی درسته ۳ ۴ ماه😂

چقدددرررر این ماها سخت گذشت انگار که هر ماهی ۹۹۹۹۹۹۹۹سال میگذشت هر ثانیه ش 😔 

خودت چیکار کردی؟ این مدت که من نبودم شنیدم قله های موفقیتو یکی پس از دیگری فتح میکردی به درامد بالای ۱۰۰ میلیون در ماه رسیدی یا نه کی میای خواستگاری دیگهههه ایششش😒😂

چقدددرررر این ماها سخت گذشت انگار که هر ماهی ۹۹۹۹۹۹۹۹سال میگذشت هر ثانیه ش 😔 خودت چیکار کردی؟ این م ...

🥲💔

منم هیچی درگیر زندگی 

من ؟ خواستگاری؟ ۱۰۰ میلیون ؟؟

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

از طرز جوابت اینجور حس میکنم که بابا خیلی وقته که این قله هارو در نوردیدم بالاتر بگو واقعااااا؟🤩

چیو

ارههههههههههع

تا چند سکه مهریه میتونی بدی من واسم خیلی مهمه که پشتوانه مالیت خوب باشه😔😂

با خانوما گشتیاااا😂

اره عزیزم میدونم همه اینو بهم میگن که خیلی کاریزماتیک شدممم😂

واااا😂