2777
2789
عنوان

اتاق خواب ته راهرو بهتره یا اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 31 پست
فعلا ک مجردم و حموم نصف شب ندارم😁 فقط خواستم اصولی باشه . اتاق بزرگه هر کدوم باشه حموم تو همون اتاق ...

اها خب اگه حمام توی اتاق داری فرق نداره

فقط به این نگاه کن که کدوم نورگیری خوب داره و صدا ازش بیرون نره

اگرنه فرق نداره کدوم رو انتخاب کنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اتاق شما اولی باشه، اتاق بچه اخرینمیدونم چرا اما اینطور دوسداشتم😅😅😁

ولی بنظرم بهتره اینه اتاق بچه اول باشه . چون بعضی بچه ها از سر کنجکاوی رد شن نگاهی میکنن . ولی اخریه باید برن سرک بکشن ک سخت تره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی بنظرم بهتره اینه اتاق بچه اول باشه . چون بعضی بچه ها از سر کنجکاوی رد شن نگاهی میکنن . ولی اخریه ...

متوجه نشدم چی گفتین

من خودم تو اتاق اخری حس ارامش بهتری دارم

مثلا پیش خودم میگفتم هیولایی چیزی بیاد مامان بابامو اپل میبینه😂

حس امنیت اتاق اخر برام بیشتره؛) 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
مجاورت با همسایه کوچه و نور خورشید هم بسنج

خب قطعا همسایه داره ولی جای خواب رو نمیتونم تغییر بدم . کوچه هم نیس . نور هم جوری ک خودم میخوام نور نداره اتاق ! اتاق نور دار نمیپسندم . بجاش پذیرایی غرق نور باید باشه . 

متوجه نشدم چی گفتینمن خودم تو اتاق اخری حس ارامش بهتری دارممثلا پیش خودم میگفتم هیولایی چیزی بیاد ما ...

خب اینو باید ترس بچه رو از بین ببرن . ولی بخاطر تو معرض دید نبودن بنظرم بهتره اخریه باشه . برا بچه اولی

اها خب اگه حمام توی اتاق داری فرق ندارهفقط به این نگاه کن که کدوم نورگیری خوب داره و صدا ازش بیرون ن ...

برا صدا ک خب قطعا اخریه به پذیرایی دورتره . نور هم برا اتاق خواب نمیپسندم . اتاق خواب تاریک دوسدارم . 

میشه کمد رو انداخت دیوار مشترک که تا حدودی عایق بشه

😑😑😑 فکرشو کردم . ولی متاسفانه نمیشه . اخر اتاق یه سر کجی داره اونجارو میخوام کمد دیواری بزنم . اتاق بچه هم یه گوشش از انتهای حمام میمونه کمد میخوره دیگه جای کمد دیواری نداره 

متوجه نشدم . ولی خونه ها جوریه که همه اولش حیاط هس اخر هم بنا زدن . و خب جای اتاق رو به هیچ عنوان نم ...

دیوار مشترک با همسایه رو گفتم

چون شما میتونی صدای توی خونه خودت رو برا خواب کنترل کنی ولی همسایه نه

فک کن اون آشپزخونه ش انداخته پشت خواب شما 

آشپزخونه هم منبع سروصدا و فعالیت یا تی وی روم

😑😑😑 فکرشو کردم . ولی متاسفانه نمیشه . اخر اتاق یه سر کجی داره اونجارو میخوام کمد دیواری بزنم . ات ...

ببین اتاق خواب مستر بهتره دسترسی‌ ش سخت‌تر باشه 

چون معمولا اسناد و مدارک و جواهرات و طلاجات اونجاس

بچه وسط چون میتونی از کل خونه سریعتر بهش برسی

دیوار مشترک با همسایه رو گفتمچون شما میتونی صدای توی خونه خودت رو برا خواب کنترل کنی ولی همسایه نهفک ...

اخه از سه طرف دیوار همسایس . حالا یک طرفش کمد میشه یک طرف حمام . یک طرفش می مونه . کاریشم نمیشه کرد . والا من جوری تو خونه ام همه فکر میکنن من خونه نیستم . انقد بی سروصدا . ولی راست میگید بعضیا خیلی پر سروصدان

دیوار مشترک با همسایه رو گفتمچون شما میتونی صدای توی خونه خودت رو برا خواب کنترل کنی ولی همسایه نهفک ...

اخه از سه طرف دیوار همسایس . حالا یک طرفش کمد میشه یک طرف حمام . یک طرفش می مونه . کاریشم نمیشه کرد . والا من جوری تو خونه ام همه فکر میکنن من خونه نیستم . انقد بی سروصدا . ولی راست میگید بعضیا خیلی پر سروصدان