دردانه_گل_بهشتی مدیر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 903 عنوان خیلی سرده چجوری حموم میرید تو سرما | مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 75 پست من حمومم خیلی طول میکشه از اون ورم خیلی بدنم ضعیف شده خیلی زود سردم میشه اصلا زمستون غصم میگیره بخام برم حموم تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼 دیروز | 17:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیتیجونبلا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9798 وقتی تعطیل کردن ادارات و مدارس و چرا برق میره؟!دلیلش چیه
asmaneabiii عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 4003 اره منم میام بیرون از حموم سردرد و عطسه دارم تا دوساعت هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
خورشیدشرق عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 6802 واای حموم ما شوفاژ نداره داخلش و سرده ، اخه چکار کنیم ما ؟ سرده سرده داخلش
damla822 عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5728 ابو بزا کامل گرم شده بعد ک رفتی نمیخای در بیای😂😂 خدایا شکرت
خورشیدشرق عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 6802 بخاری مخصوص حمام بگیرین دارید شما ؟ خوبه ؟ قابل اطمینان هس ؟
noooshafarin عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 5778 منم باشگاه میرم اونجا الزامن باید دوش بگیرم وگرنه قارچ میزنمحالا ضل سرمااااا من باید من باید دوشم بگیرم و بیام بیرون نمیدونم چی کنم😑
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 9948 هرروز دوش میگیرمدرحد۵تا۱۰دقیقه عادت کردم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
1374ki عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 499 برقم که مدام میره فکر کن برق هم بره سرت شامپو هم بزنی آب هم بخاطر پمپ نیاد یا خدا
دردانه_گل_بهشتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 903 بخاری مخصوص حمام بگیرین چی هست ؟ منظورت بخاری برقیه؟ مامانم میگه اتیش میگیریم روش اب بریزه تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼
noosh78 عضویت: 1402/02/14 تعداد پست: 1307 من که حساب کردم اگه ماهی یبار برم کلا سه بار دیگه مونده🤣🤣 ولی مگه میشه ماهی یبار کپک میزنیم
دردانه_گل_بهشتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 903 فکر کن برق هم بره سرت شامپو هم بزنی آب هم بخاطر پمپ نیاد یا خدا انقدر سرده من اصلا شب نمیتونم برم حموم تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼
hana_6998 عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 470 حمام خودمون گرمه خداروشکر ، خونه مامانم حمامشون خیلی بزرگه اندازه یه اتاقه تو راهرو هم هست عین فریزر میمونه یادم میاد چطوری میرفتم حموم😬