2777
2789

مثلا بعضی ها ی موقع هایی بچه گونه حرف میزنن یا حالا هر کار دیگه ای🥲 بیشتر غر میزنم تا لوندی خخخخخ.. چهرمم معمولیه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

لوندی چیه😐🤣

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم✨💗،‌ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇.𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عشوه بیا براش

من اصلاً نمیدونم چطوری باید عشوه بیام😮‍💨🤧

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
لباس های تنگ و باز بپوشطلاهات رو بندازقربون صدقه اش بروناسلامتی شوهرت هست

طلا کجا بود دلت خوشه🤣 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

عشوه و لوندی درسته که ذاتی هست اما اگه نلاش کنید میتونید پرورشش بدید 

فیلم های عاشقانه ببینید   متن های عاشقانه رمان های عاشقانه بخونید 

کم کم شروع کنید به انجام کار ها ی کوچیک و زدن حرف های قشنگ تا یختون باز بشه و بتونسد بیشتر انجامش بدید فکرمیکنم    عشوه ریختن و لوندی کردن جدا از یاد داشتن نیاز به اعتماد به نفس بالا داره که شما امتحان کنید  بچه گانه حرف زدن رو یا لوس شدن و و انقد  عشوه خرکی بیاید و   افتضاح بار بیارید تا به مرور بتونید    به بهترین شکل  لوند و عشوه ای بشید

افکار هر کسی برایه خودش عزیزه برای دیگران قابل‌تحمل  لطفاً افکارتون رو غیر‌قابل‌‌تحمل‌‌‌ نکنید.