2777
2789
عنوان

بچه‌ها من گفتم چهارده تا سکه مهریه با حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 83 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببين اين تجربه منهمنم اوائل فكر ميكردم مهريه چرت و پرتهاما توي رابطه خودم و شوهرم و اطرافيان كه ميبي ...

عجب جمله ای (يعني به از دست دادنت هم از الان فكر ميكنه)

اینو من تو یکی از اشناهامون دیدم با اینکه پسره با دختره دوست بودن اما موقع تعیین مهریه گفت ۱۴ تا میندازم که پس فردا چیزی شد راحت بدم بره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

اینکه راحت حق طلاق قبول کرده کمی باید شک کنی که دوستت داره

14 خیلی کمه 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
یعنی به اندازه کافی دوستت نداره؟

عزیزم مهریت خیلی کمه باید پافشاری میکردی اشکال نداره جاریمم باهمین ۱۴ تا اومد الان همه چی بنآمشه

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

میگه همه چی تهش میرسه به بچمون… ببین من اصن نیاز مالی ندارم ولی این موضوع میترسونه منو ک چرا قبول نم ...

اخلاقای دیگه اش چطوره ؟ خودتو نترسون به نظرم چون نیاز مالی نداری و اگه اخلاقش خوبه قبول کن 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

حالا انگار بقیه مردا مهریه دادن والا دوستای من هیچکدوم مهریه نتونستن بگیرن مامان من بعد ۲۰ سال هنوز مهریه نگرفته سکه اصلا به درد نمیخوره اگه ملکی چیزی به نامت میزنه بگو اگر نه خودتو الکی سبک نکن بعدا توی زندگی سعی کن چیزی به نامت کنه اسم سکه میاد مردا پس میوفتن

چون یکبار توی عقد جدا شدی اینقدر کوتاه اومدی ؟؟؟ 

مهریه پایین اونم با وجود داشتن استطاعت مالی آقا 

تفاوت سنی بالا 

این مقدار بین ما اصلا مرسوم نیست 

امیدوارم خوشبخت باشی 🌹🙏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اینکه راحت حق طلاق قبول کرده کمی باید شک کنی که دوستت داره14 خیلی کمه

کلا برادراشم همه همینن… کلا دو تا برادر داره اونام جفتشون ۱۴ تا سکه کردن ولی یکیشون مثلا ۱۲ ساله ازدواج کرده…خوبن باهم