2777
2789
عنوان

اتفاق امروز برای دخترم چهارده سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 29 پست
راستی امروز مگه مدرسه ها تعطیل نبودن؟؟؟

همه شهرا نه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت پرو پرو اومده صندلی معلم رو برده گزاشته زیر پاش کنار شوفاژ

من خودم معلمم دیروز بدون اینکه با بچه ها دعوایی کرده باشم قرص ویتامین دی که قبلش بهشون داده بودن رو پرت کردن سمت من خورد به چونم 

من خودم معلمم دیروز بدون اینکه با بچه ها دعوایی کرده باشم قرص ویتامین دی که قبلش بهشون داده بودن رو ...

چرا بچه ها اینطوری شدن

والا من تا پارسال دانش آموز بودم

اصلا اینطوری نبودیم

هیچ وقت تو این سال ها ندیدم انقدر وحشی باشه یه دانش آموز😂

عزیزم حس نمیکنی همین دختر مودبتون باعت شروع دعوا بوده چرا اسماشون می نوشت تو یه کلاس همه باید پشت هم ...

عزیزم نماینده داره کلاسشون و همه هم اسم مینویسن. معلم هم سرکلاس بوده گفته خیلی حرف میزنن و نمیزارن من درس بدم. به دخترم گفته بیا اسم بنویس. حالا دخترای دیگه هم موقعی که نماینده ان اسم دختر منو مینویسن. دلیل نمیشه دختر منم طرف رو فحش های بد بده

خداوندا تویی حامی وحاضر
چرا بچه ها اینطوری شدنوالا من تا پارسال دانش آموز بودماصلا اینطوری نبودیمهیچ وقت تو این سال ها ندیدم ...

منم والا اولین بارمه فقطم این مدرسه این شکلیه دو تا مدرسه دیگه هم میرم اونا در این حد نیستن اخه جالب این بود که اصلا قبلش اتفاق بدی بینمون نیفتاده بود تازه تدریسم تموم شده بود یه دقیقه نشسته بودم رو صندلی یکی از بچه ها اومده بود پیشم داشتم جواب اونو میدادم اینکارو کردن اصلا نفهمیدم کی بود 

منم والا اولین بارمه فقطم این مدرسه این شکلیه دو تا مدرسه دیگه هم میرم اونا در این حد نیستن اخه جالب ...

جدیدا دانش آموزا اکثرا بی تربیت شدن 

یه تعداد کمی مودبن انگار

والا منم همچین سنم بالا نی ولی انگار دوره من بهتر بوده

خداروشکر نرفتم فرهنگیان اگرنه باید چند سال دیگه با اینا سر و کله میزدم😂🥲

عزیزم نماینده داره کلاسشون و همه هم اسم مینویسن. معلم هم سرکلاس بوده گفته خیلی حرف میزنن و نمیزارن م ...

نمیگم کار اون درست بود اما همه جا از راهنمایی همینه اگه بخواد اینجوری کنه متاسفانه رفتار بچه ها............. میتونه بدتر از اینم باشه 

عزیزم نماینده داره کلاسشون و همه هم اسم مینویسن. معلم هم سرکلاس بوده گفته خیلی حرف میزنن و نمیزارن م ...

در واقع اشتباه از معلمشون بود نباید چنین کاری میکرد به نظر بهتره اولیا جمع بشن به معلم بگن از کارش دست برداره چون همینطور میشه🙏