panizom مدیر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 314 عنوان سردرد از عصر به بعد دلیلش چیه😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 33 پست سلام مامان چهار پنج روزه از عصر به بعد سردرد میگیره کسی اینجوری بوده ؟؟ دلیلش چی میتونه باشه؟البته مامانم قبلا میگرن داشت ولی چند ساله خوب شدهاگه میدونید لطفا بگید نگرانم هر وقت مامانم کوچیکترین مریضی میگیره میمیرم و زنده میشم😔 دیروز | 17:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
السا27 عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 5303 از کجا معلوم میشه سینوسهاش ملتهب شدن یا نه ؟ مثلن سر را به سمت پایین خم میکنن درد میگیره یا حتا محل سینوسها دست بزنی ممکنه درد داشته باشه مرنج و مرنجان♡
panizom مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 314 مثلن سر را به سمت پایین خم میکنن درد میگیره یا حتا محل سینوسها دست بزنی ممکنه درد داشته باشه آها خیلی ممنونم فردا اگه باز اینجوری شد ازش میپرسم اگه الان بپرسم برا اینکه من استرس نگیرم الکی میگه خوب شدم🤦♀️😐
السا27 عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 5303 آها خیلی ممنونم فردا اگه باز اینجوری شد ازش میپرسم اگه الان بپرسم برا اینکه من استرس نگیرم الکی میگه ... باشه عزیزاگه سینوزیت باشه که با هوای سرد و باد که بهشون میخوره ممکنه بدتر بشن بیرون خونه باید شال یا روسری بیتی رو بپوشونن یا ماسک بزنن که نفسشون گرم بمونه مرنج و مرنجان♡
panizom مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 314 باشه عزیزاگه سینوزیت باشه که با هوای سرد و باد که بهشون میخوره ممکنه بدتر بشن بیرون خونه باید شال یا ... آهی ممنونم از راهنماییتون🙏❤