2777
2789

راستش من مدتیه که از داداش رفیقم خوشم اومده و خیلی بهش فکر میکنم..من ۱۹ اون ۲۰ میدونم سنمون خیلی کمه فقط راهنمایی میخوام🙏🏻من اونو از دور دیدمش ولی اون منو ندیده..

خودتونو بزارین جای اون پسر..از دخترا خجالت میکشه وقتی دوستای خواهرش میان خونشون اون میره تو اتاق و بیرون‌نمیاد..(فقط و فقط با دخترایی ک تاحالا برخورد نداشته همچین رفتاری داره وگرنه خیلی خوبه اخلاقش)

چه مدل دختریو می پسنیدین؟

من چیکار کنم که به چشش بیام؟

کسی هست اینطور شخصیتی داشته باشه؟؟

منم دختر آرومیم و‌خیلیی کم حرفم و خیلی خجالتی..

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بنظر من جسور باش بهش بگو پسرای خجالتی و اروم خیلی خوبنن

نمیشه خب

با خواهرش صمیمی ام ولی اخلاقش یجوریه که من برم به داداشش بگم فکر بد راجبم میکنه

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو جلو بی پروا ،

دوستم اخلاق خاصی داره..میگه لابد این دختره ی مشکلی داره ک اومده به داداشم درخاست میده

وقتی دیدمش چه رفتاری داشته باشم؟

دوستم اخلاق خاصی داره..میگه لابد این دختره ی مشکلی داره ک اومده به داداشم درخاست میدهوقتی دیدمش چه ر ...

با جمله های کوچیک شروع کن ،ب خاهرش چیزی نگو 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است ،دشمن تو نیست انسان دیگریست