2777
2789
عنوان

ببین دختره چه کادویی گرفت دارم اتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 84 پست

اخرش هیچ گهی نیس چه ساعت یه میلیاردی چه ساعت ۱۰۰تومنی

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

ب من چه ، ب تو چه ، ب ما چه 

خب اینستا نداشته باشید تا غصه این چیزا نخورید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم 

کاری ب اون ندارم 

حداقل شما واسه چشمات ارزش قاعل شو و هر پیجی رو دنبال نکن

همین امثال شما ها بزرگشون کردین 

شماها نونشون دادین ابشونو دادین گنده شون کردین 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
چی بگم کاری ب اون ندارم حداقل شما واسه چشمات ارزش قاعل شو و هر پیجی رو دنبال نکنهمین امثال شما ها بز ...

من فالوشون ندارم.هیچ بلاگریو فالو ندارم.تو اکسپلور میاد

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

بعد از ۳۰ تا ۴۰ سالگی درامدشون خوبه تمام زندگیشونو درس خوندنمعلمارو تورو خدا مقایسه نکنننن با کادر د ...

ببین عزیز من خودم تازه پزشکی قبول شدم و با چشم باز رفتم این رشته و میدونم پزشک زیر سی سال در آمد خوبی نداره

ولی ببخشید مگه قبل از شروع این مسیر نمیدونستی اینجوریه؟! ما حق انتخاب داریم میتونیم مسیر آسون رو بریم ولی اگه مسیر سخت رو رفتیم دیگه اینکه بگیم سخته معنایی نداره 

بله پزشک با معلم قابل مقایسه نیس چون یه معلم پنجاه ساله حد اکثر در آمدش ۲۳.۲۲ میلیونه یه رزیدنت سال اولی هم همین درآمد رو داره

خیلی داری سطحی به ماجرا نگاه میکنی

من این بلاگر رو‌ نمیشناسم البته اسم خواهرشو شنیده بودم

چند روز پیش یه اینفلوئسر رسما اعتراف کرد که زندگی واقعیش با زندگی ای که تو فضای مجازی نشون میده خیلی فرق داره

میتونم تا صبح در این مورد باهات حرف بزنم

ولی خب در نهایت میرسیم به این جمله که...الانم میتونی انتخاب کنی از هزار طریق پول دربیاری...یکیش ازدواج با مردای پولدار دبی...ولی بعد ۲۰ سال خودت وقتی بخوای از دستاوردات بگی روت میشه؟ اصلا اون موقع دستاوردی داری؟

پول دراوردن به چه قیمتی...

ببین عزیز من خودم تازه پزشکی قبول شدم و با چشم باز رفتم این رشته و میدونم پزشک زیر سی سال در آمد خوب ...

خب پس تازه اول راهی بزار بعدا ببینم نظرت هنوز همینه یا ن

بعدم من نمیدونم معلما چرا همش اصرار دارن خودشونو بچسبونن به کادر درمان.همش تعطیلین کاارتونم ک سبکه در روز چند تا زنگ تفریح میرید استراحت.همینم زیاده براشون

خودتو با کادر درمانی ک تو برف و بوران و کرونا و... باید بره شیفت و با هزارجور ریسک بیماری سروکله بزنه و تا اخر شیفتشم ممکنه وقت نکنه یه چایی بخوره و سرکارش با جون ادماس و استرس کاریش شدیدا بالاس مقایسه نکن

خیلی داری سطحی به ماجرا نگاه میکنیمن این بلاگر رو‌ نمیشناسم البته اسم خواهرشو شنیده بودمچند روز پیش ...

من عرضشو ندارم راسش

کاش عرضشو داشتم چون الان جدا ازین بلاگرا دور و برم هر دختری ک با صدتا پسره و از هرکدوم پول میکنه موفق تره...

تو چه ساده ای که فکر کردی کادو ۳۰۰ میلیونی گرفته اینا همش فیکه تظاهره ریا و دروغه فقط بخاطر فالوور نمیدونی پشت پرده چی میگذره ده سال اینستا دارم یه دونه بلاگر مفت خور فالو نکردم دنبال هم نمیکنم پیجشون و پیج هایی که فقط بدردم بخوره مثل هواشناسی آشپزی نکات خانه داری نکات بچه داری چیزایی که به یه درد من بخوره چیه پیج این ج ن د ه ها رو میبینی این دو تا خواهر کاسب بودن تو دبی تو یه دختر باشخصیتی با خونواده اصالت داری دستمال کاغذی عربهای کثیف نیستی اینا لاشی ان همه اینا رو واسه یه شب دو شب میخوان دیدی که نیلوفر و هم کی گرفت یه پسر لاشی بی خونواده مثل خودش الانم دارن طلاق میگیرن تو شخصیت داری همه پشت سرت نمیگن خراب خودتو با اینا مقایسه نکن تو خیلی بالاتری از اینا خیلیییی

من عرضشو ندارم راسشکاش عرضشو داشتم چون الان جدا ازین بلاگرا دور و برم هر دختری ک با صدتا پسره و از ه ...

منظورت از این جمله چیه دقیق؟

این که اون دختر از پسره تامین مالی بشه؟

یا از نظر احساسی و عاطفی؟

تو چه ساده ای که فکر کردی کادو ۳۰۰ میلیونی گرفته اینا همش فیکه تظاهره ریا و دروغه فقط بخاطر فالوور ن ...

عزیزممم خیلییی نوشتت حس خوبی بهم داد😍

منظورت از این جمله چیه دقیق؟این که اون دختر از پسره تامین مالی بشه؟یا از نظر احساسی و عاطفی؟

کلا از هر دو نظر

مثلا یه دختره میشناسم تاحالا حتی رابطه جنسی نداشته ولی هر دو سه ماه با یه پسر دوست میشه،براش ساعت گرون ایفون ماشین و... میخرن

اصلا زحمت هیچیو نمیکشه

هم کلی بهش عشق میدن هم خرجش میکنن

ولی من خیلی غرور دارم چاییمم میخام حساب کنم با طرف

خب پس تازه اول راهی بزار بعدا ببینم نظرت هنوز همینه یا نبعدم من نمیدونم معلما چرا همش اصرار دارن خود ...

پزشکی میخونی اینقدر غرور داری؟ ببین از اون بالا بیا پایین افتادگی آموز اگر طالب فیضی

والا کادر درمان همچین ابهتی هم نداره که معلم بخواد خودشو به چسبونه بهشون خیلی ادبیات بدی داری

هر شغلی سختی خودشو داره 

منم از همین اول آخرشو میدونم که خیلی سخته ولی برام مهم نیس با علاقه رفتم

پزشکی میخونی اینقدر غرور داری؟ ببین از اون بالا بیا پایین افتادگی آموز اگر طالب فیضیوالا کادر درمان ...

من دید منطقی دارم شما فعلا تازه کنکور دادی از شرح وظایف بقیه رشته ها خبر نداری

بعد سال پنج بیا حرف بزنیم✋️