2777
2789
عنوان

مهمترین ویژگی های مرد جی هستن که زن بهش توجه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 96 پست
ماهیانه ای پولی اصلا بهت نمیده کلا یعنی ، برای بچهات چی برا اونا خرج میکنه! بخدا که گناهه دختر مر ...

کم میده درحدبخورنمیر.من نه میتونم با این پول برم آرایشگاه.نه لباس نه هیچ خرج دیگه ای ندارم .برای خودموبچه ها هم سالی یه دست لباس میخره یعنی عملا ما همیشه لباس کهنه تنمونه....برای خودش دوسال یکبار میخره....دراین حد...اون روز می‌گفت همه پولا خرج شما میشه من هیچی برای خودم نمیخرم ...گفتم خب بخر ...دوروز دیگه پیر میشی.... می‌میری ...آدم تا جوونه وذوق داره باید بپوشه بره مسافرت .ولی این هیچی حالیش نیست... مسافرت رفتنی هم کوفتمون می‌کنه حتی .خونه بد میگیره .خودم باید آشپزی کنم و....اصلا با این وضعیت نریم جایی بهتره ...

پول رو بگوچندمیت پوله

تو این مرحله اگه طرفت رو جذب کنی شاید باورت نشه 70 درصد راهو رفتی علاقه و جذب خیلی مهمه تا پول 

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب بگو

ظاهری مورد پسندم باشه 

چهره اش چرک نباشه 😅

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

تو این مرحله اگه طرفت رو جذب کنی شاید باورت نشه 70 درصد راهو رفتی علاقه و جذب خیلی مهمه تا پول

پس این همه دختر چرا پول پول میکنن

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

الان دیگ سنتی داره جمع میشه و با دوستی ازدواج میکنن شما کجا زندگی میکنی من نمیدونم فکر نکن دنبال دخ ...

جمع نبد

خوب و بد ت. هر قشری هست

شاید مثلا یه بد حجاب خوش اخلاق باشه یا درس خوندن و ....

ولی پوشش بدش کار بدی هست

نمیگم ک کلاااا ادم بدیه

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

پس این همه دختر چرا پول پول میکنن

چون فقط یه شعار شمام پسرا میگین یه دختر همه چی تموم پس چرا این همه دختر ساده پسرای سر تر از خودشون رو تور میکنن.  قاعده داره 

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه