2777
2789
کله جوش

غذای کجاست..طرز تهیش رو میگی

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
کاش نخورینشماکارونی خوبه همون لحظه بخوریاما تو یخچال خوب نیس.قصد فضولی نداشتم ناراحت نشی🌺

چرا ما همیشه میخوریم 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری میشه

سیب زمینی ها رو که خلال کردم 

یکم روغن تو قابلمه جدا میریزم، 

بعدش مثلاً دو تا تخم مرغ میزنم توش یکم که خودش رو بست سیب زمینی ها رو میریزم توش و تند تند هم میزنم 

عالی میشه با نون و خیار شور 

بعضی وقتا شوهرم میگه نوک قاشق رب هم بزن

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

سیب زمینی رو پوست کنخلالی کنسرخش کنتخم مرغم بشکون فلفل سیاه و نمکم بزننوش جان عالیعالبته من اینجوری ...

تخم مرغ رو بریزم تو سیب زمینی ها ینی؟

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

دیشب پیتزا خوردیمامشب کباب پزونه🤧

دلم پیتزا میخاددددد ولی یادم میره وقتی میرم بازار پنیرشو بخرممم😭😂😭😂

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

دلم پیتزا میخاددددد ولی یادم میره وقتی میرم بازار پنیرشو بخرممم😭😂😭😂

منم دارم وسوسه میشم درست کنم فقط باید برم موادش رو بخرم 🤪

موندم شام الان چی بپزم

سیب زمینی ها رو که خلال کردم یکم روغن تو قابلمه جدا میریزم، بعدش مثلاً دو تا تخم مرغ میزنم توش یکم ک ...

چقدد جالب بار اولیه ک میشنوم 

ممنون 🤍

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

منم دارم وسوسه میشم درست کنم فقط باید برم موادش رو بخرم 🤪موندم شام الان چی بپزم

اره دقیقا منم گشنمه نمیدونم چی درس کنم🥲

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

کاش نخورینشماکارونی خوبه همون لحظه بخوریاما تو یخچال خوب نیس.قصد فضولی نداشتم ناراحت نشی🌺

عزیزمم 🥰

نه بابا چیزی نیس اوناهمه شایعه س.من زیادقبول ندارم حرفاشونو..

قربونت برم❤️

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️