یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ممنونم از دعای قشنگت❤🦋اسمت شیدا بود درسته؟ سرنماز دعات می کنم
التماس دعا
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین
گلم بخاطر کاربریم نمیتونم بگم شما دعام کنی ممنون میشم مطمنم خدا میشنوه حس مثبتش به هردومون برمیگرده الهی آمین اما منم برا حاجت قلبیت حمد میخونم
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین
درک می کنممیگم همونی که اسمشو نگف😂خدا خودشو میدونم که میدونه گل. واستون دعاا می کنم❤🦋ممنونم از شما
قربونت عزیزم
درک می کنممیگم همونی که اسمشو نگف😂خدا خودشو میدونم که میدونه گل. واستون دعاا می کنم❤🦋ممنونم از شما