2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجبور نیستید که همه رو ترمیم کنیدفقط اونایی که ضریبش بیشتره یا نمرتون خیلی پایینه رو میتونید ترمیم ک ...

.پایه یازدهم همههه پشت کنکوریا باید سابقه ایجاد کنن ینی سلامت و محیط زیست و تاریخ و...باید برن امتحان بدن.

اینو میدونمبرای دوازدهم و فرصت ترمیم احتمالی عرض کردم

تراز دهی هرسال متفاوته.مثلا من چن تا از درسام بیستن ولی اونارم میخوام امتحان بدم.چون ارزش ۲۰پارسال با امسال یکسان نیست

تراز دهی هرسال متفاوته.مثلا من چن تا از درسام بیستن ولی اونارم میخوام امتحان بدم.چون ارزش ۲۰پارسال ب ...

اون که بله

ولی خب مثلاً هویت درسی نیست که خیلی تفاوت ترازی ایجاد کنه 

حتی میگن در بازه ۱۵تا ۱۹آنچنان تفاوت ترازی نداره

اون که بلهولی خب مثلاً هویت درسی نیست که خیلی تفاوت ترازی ایجاد کنه حتی میگن در بازه ۱۵تا ۱۹آنچنان ت ...

والا امسال انقددد ترازا نزدیک هم بود که ۲۰دونه تراز هم میتونست تفاوت رتبه ایجاد کنه

تاریخ اخذ دیپلم رو چی بزنیم؟ 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
تراز دهی هرسال متفاوته.مثلا من چن تا از درسام بیستن ولی اونارم میخوام امتحان بدم.چون ارزش ۲۰پارسال ب ...

جدی؟ منم دو تا ۲۰ و یه ۱۹.۷۵ دارم 

مشاوره گفت اینا رو نزن نهایتا ۲۰،۳۰ واحد تراز کم بشه تازه اگر تراز امسال بالاتر از پارسال بشه

و خب ۷ تا دیگر و با اینکه بالای ۱۸.۵ یا ۱۹ هستن رو میزنم

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
جدی؟ منم دو تا ۲۰ و یه ۱۹.۷۵ دارم مشاوره گفت اینا رو نزن نهایتا ۲۰،۳۰ واحد تراز کم بشه تازه اگر تراز ...

نمیدونم والا.بخدا من اصلا جرعت نمیکنم راجب کسی نظر بدم میترسم مدیون شم💔😐