2777
2789
عنوان

بعد این اسکرین شات از کاربر فیک پشمام ریخت😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 130 پست
دقیقا .آدم گیج میشه 😑😐

حالا جالب اینجاست راز مامانی رو من ندیدم تا حالا اصلا نمیدونم کیه ولی همه اصرار دارن بگن یکی دیگه بوده😂

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

من بعد فیک بودن دکتر مه لقاکلا بیخیال شدم 😂خودت رو زیاد درگیر نکن اینجا فیک زیاده

من این دکتره رو نمیشناختم 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این فزوعی که خودش همه جا میگفت راز مامانی و شانزدهمین کاربر یکی بودن؟😐 چه سایت بیخودی شده

انگار میخواسته اونو خراب کنه و دست خودش رو شده

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”
تگم میکنی تو یه تاپیکاش؟

تو که گفتی یه ماه تعلیق میشم سرچ کن میاد 

بیسش متفاوت بود. مثلا البالو یه دختر پسر داشت میگفت قصد بارداری مجدد دارم محور اصلی تاپیکاش،کارای دخ ...

🤣🤣🤣ادم بچه دوستی بوده

انگار میخواسته اونو خراب کنه و دست خودش رو شده

آره منم اون سری به همون فزوعی گفتم نه شانزدهمین فیک نیسا هی اصرار داشت که اره فیکه چمیدونم فاقد اهمیتن همشون

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

یه کاربری با سه تا اکانت و سه تا زندگی مختلف دستش رو شد

دروغ میگی😐😐🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

تکم کنید لطفا

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

عععراز مامانیو نمی‌شناسم ولی فزووعی چ شانزدهمین کاربری رو زیاد دیده بودمشون 😐🙄

من فقط شانزدهمین کاربری رو دیده بودم قبلا . کاش میشد یه جوری بشه که کسی نتونه چندین کاربری بزنه ...کاش حداقل اگه اون اولی نمیشه اجرا بشه کاربرا تا مطمئن نشدن به بقیه تهمت نزنن که تو و فلان کاربری یکی هستید 😑😐 همین فزووعی و چندتا کاربری دیگه بودن که چند وقت پیش کلی نفرین کردن به شانزدهمین کاربری که تو و راز مامانی یکی هستید😵‍💫 الان دوباره یکی اومده میگه فزووعی و راز مامانی یکی هستن . مترسم یه روز هم‌ برسه بیان بگن همه ی کاربرای سایت راز مامانی بودن و نی نی یارا شانزدهمین کاربری بودن ما هم اینجا ول معطل بودیم 🥴😂

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
دروغ میگی😐😐🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

نه چه دروغی اخه همه فهمیدن😐🤣

واقعا یه ادم چقدر میتونه پرو باشه من یبار دیدم رفته ناشناس انه گفته شانزدهمین کاربری راز مامانیه

منم شنیده بودم

خدایا به هر سازی زدی رقصیدیم، لااقل یکم دلار شاباش بده؛(                      ناشناسم👈     https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000