2777
2789
عنوان

خاستگارمو رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 78 پست
اره دقیقا رفتم تاپیکاشو دیدم بی محلی شوهر بود بحث خوردن نیستا بحث ارزش گذلشتنه

ازدواج زمانی معنی میده که تو نیاز پیدا کنی در کنار یک آدم درست قرار بگیری که بهت آرامش بده، بخوای از اون بچه داشته باشی، نیاز داشته باشی به محبت مردانه ای که جنسش با جنس محبت برادر و پدر فرق داشته باشه

نه اینکه ازدواج کنی فقط برای اینکه تنها نمونی و یه اولادی از خودت به جا بذاری بره

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.