2777
2789
عنوان

چهار ساعته میخوام‌تو یوتوب یه فیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا باعث و‌بانیشو لعنت کنه که از کمترین امکاناتم مردمو محروم کرده

باعث و بانیش خودمونیم دیگه کیه؟ 

تا دلار بالا پایین میشه همه میکشن رو جنس مغازشون در صورتی که ممکنه ربطی نداشته باشه، تا یکی تو یه ارگانی کاره ای میشه میشه پارتی فامیلاش و زیر میزی بگیر، تا انتخابات میشه بدون تحقیق الکی رای می‌دیم، همه میریم طلا و دلار قایم میکنیم گند می‌زنیم به اقتصاد مملکت، جنس ایرانی نمیخریم، انرژی اصراف میکنیم، مصرف گرا هستیم... بخوام بگم تا شب باید بگم

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
باعث و بانیش خودمونیم دیگه کیه؟ تا دلار بالا پایین میشه همه میکشن رو جنس مغازشون در صورتی که ممکنه ر ...

ببخشید اما اگر ثبات اقتصادی بود مردم برای گذروندن زندگبشون دست به این کارا نمیزدن الانم قیمت دلار چه مستقیم چه غیر مستقیم رو همه چی تاثیر داره 

باعث فیلترینگ و سرعت نت پایین و قطعی برق و .. ما مردم عادی نیستیم که

باعث و بانیش خودمونیم دیگه کیه؟ تا دلار بالا پایین میشه همه میکشن رو جنس مغازشون در صورتی که ممکنه ر ...

بعدم منظورتون از بالا پایین شدن چیه ۷۵ هزار تومن بالا و پایین هست؟ اوج فاجعه هست

ببخشید اما اگر ثبات اقتصادی بود مردم برای گذروندن زندگبشون دست به این کارا نمیزدن الانم قیمت دلار چه ...

چرا عزیزم فیلترینگ و سرعت نت پایین و عدم ثبات اقتصادی رو مسئولی آورد که خودمون انتخاب کردیم

من سنم کمه ۵۷ نبودم ولی تو این سال ها که مسئولین مختلف اومده و رفته بودم، زندگی کردم تو این مملکت دیدم تو سال هایی هم بوده که شده راحت زندگی کنیم دغدغه نباشه

چرا عزیزم فیلترینگ و سرعت نت پایین و عدم ثبات اقتصادی رو مسئولی آورد که خودمون انتخاب کردیممن سنم کم ...

اینجوری که شما میگید مردم ایران یه تنه گند زدن به همه چی مصرف و فیلترنیگ و سرعت نت پایین و دلار و گرونی و الودگی هوا تحریم و هواپیما های داغونو ماشینا خدادتومنی اما داغونو شهریه دانشگاهی که یک شبه ۴۰ برابر شدو سوراخ شدن لایه ازون و بالا اومد سطح اب اقیانوس اطلس و اب شدن یخچال های قطبی و انقراض گونه نادر کوالا ها همه تقصیر مردم ایرانه دیگه چیش موند برای دولت 

عجب  خطرناک بودیم ما ایرانیا نمیدونستیم

اینجوری که شما میگید مردم ایران یه تنه گند زدن به همه چی مصرف و فیلترنیگ و سرعت نت پایین و دلار و گر ...

خدا خودش گفته سرنوشت ملت هارو خودشون تعیین میکنن الکی به هم نباف برو اره تقصیر خود ماست همش یکم موضع گیری هاتو بذاری کنار منطقی فکر کنی متوجه میشی چی میگم هر چند الانم متوجه هستی ولی مقاومت میکنی 🙏🏼

خدا خودش گفته سرنوشت ملت هارو خودشون تعیین میکنن الکی به هم نباف برو اره تقصیر خود ماست همش یکم موضع ...

خیر دوست عزیزم شما هیچ وقت نه میتونی منو متقاعد کنی نه چیز دیگه من مردم رو جور دیگه دیدم کسی که تو سرما منفی داره زمین میشوره یا شب ساعت ۲ شب اسنپ کار میکنه یا بالای داربست داره جون میکنه دست فروش کع داره یخ میکنه من این مردمممممم رو دیدم مردمی که تقصیری ندارن مردم بی گناه شما دوست داری به مردم بچسبونی مشکلات رو به خود نوعیتون بچسبون به ما مردم سختی کشیده و زحمت کش نسبت نده لطفا

سپاس

خیر دوست عزیزم شما هیچ وقت نه میتونی منو متقاعد کنی نه چیز دیگه من مردم رو جور دیگه دیدم کسی که تو س ...

اره منم دیدم تو فضا که زندگی نمیکنم ولی همه جای دنیا فقر هست شما یه کشور نشون من بده فقیر نداشته باشه این همه انسان اومدن روی زمین و رفتن فکر کردی همه تو قصر و کاخ زندگی میکردن؟ نه عزیز من از اول خلقت همین بوده

۹۰ درصد اونایی که ناله میزنن عین موش کلی پول و خونه و طلا و فلان قایم کرده دارن تهش واقعا چند درصد فقیر واقعی هستن اونا

همیشه سختی اگر به ما میرسه یا از خودمونه یا از اطرافیان

اگر آمریکا یا اروپا پولدار هستن الان بخاطر اینکه تو انقلاب صنعتی و اون زمان ها یه نسلشون به خودشون سخت گرفتن زن و بچه و پیر و جوان وایسادن پشت دستگاه کارخونه کار کردن یا همین چند دهه چین و کره خودت دیدی تو اتاق های یک در یک بدون هیچ امکاناتی وایساده می‌خوابن تلاش میکنن شما همین افغانیا رو ببین چطور تو همین ایران همشون پولدار شدن پس پول بوده تونستن جمع کنن ۱۰ تا بچه میارن با پدر و مادر صبح تا شب کا میکنن

ما هم بخوایم میشه

منم دنبال تغییر عقاید شما نیستم فقط داشتیم گفتگو میکردیم مثل دو تا خانم باشخصیت که منم لذت بردم از هم صحبت با شما امیدوارم دلخور نشده باشید 🙏🏼🌹

اره منم دیدم تو فضا که زندگی نمیکنم ولی همه جای دنیا فقر هست شما یه کشور نشون من بده فقیر نداشته باش ...

نه عزیزم ناراحت نمیشم فقط اختلاف نظر داریم و دنیا با همین اختلاف نظرها قشنگه اما منتهی من یک مقدار نسبت به مردم تعصب دارم و گاها تند میشم

ولی اصلا درمورد شما قصد توهین و بی احترامی ندارم و نداشتم امیدوارم ناراخت نباشید شما هم از من❤️

نه عزیزم ناراحت نمیشم فقط اختلاف نظر داریم و دنیا با همین اختلاف نظرها قشنگه اما منتهی من یک مقدار ن ...

نه عزیزم ناراحت نشدم ❤️🌹 

قربونت عزیزی خانم گل 🥰😘💕🌷