2777
2789
عنوان

ازدواج کردنی پنجاه دو کیلو بودم الان پنجاه پنج بعد مادرشوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 43 پست
منم ۴۵ بودم الان ۵۵ ولی از روزی که رفتم خونم چاق شدم بعد پدر شوهرم تو جمع می‌گفت دست پخت زنم خوبه عر ...

اه چه چندش و‌خاله زنکه خخخ

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی برا سلامتیت خوب نیس ،کم کن بهتری هم از نظر سلامتی هم‌خوش اندامی 😉

میدونم بخدا😑

یعنی واقعا متوجه نبودم چقد دارم به بدنم اسیب میزنم انقد ک فست فود و خوراکی میخردم اشکال نداره ها عوضش حالم خوب بوذه زندگی کردم نمیشه ک همش رژیم باشه و ورزش و فلان 

قبلا از اینی که هستم بدتر بودم کمتر از یک سال تونسم ۳۵ کیلو لاغر کنم بازم میتونم یکم ارادم ضعیف شده فقط😑💔

من همسرم هم وزنم رو نمیدونه شما جلو اقوام همسر میری رو ترازو ؟

میگفتی شرمنده یه چیز شخصیه و کلا محیط رو به سمت مثلا آشپزخونه واسه آب خوردن ترک میکردی 

اینجوری میفهمن نمیتونن دیگه وارد حریم خصوصیت بشن

من همسرم هم وزنم رو نمیدونه شما جلو اقوام همسر میری رو ترازو ؟میگفتی شرمنده یه چیز شخصیه و کلا محیط ...

همه نوبتی میرفتن 

منم کنجکاو بودم برم بدونم چه نمیدونستم میخواد حرف مفت بزنه

میدونم بخدا😑 یعنی واقعا متوجه نبودم چقد دارم به بدنم اسیب میزنم انقد ک فست فود و خوراکی میخردم اشکا ...

هرچی سن بره بالا ،کم کردن وزن سختر میشه

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

همه نوبتی میرفتن منم کنجکاو بودم برم بدونم چه نمیدونستم میخواد حرف مفت بزنه

ببین حرف مفت زیاده 

مثلاً من ازدواج کردم خیلی لاغر شدم اسکلت شدم همه پشت سرم حرف می‌زدن ک آره فلانی ازدواج ناموفق داشته غذا بهش نمیدن مادرشوهرم گیر گیر ک چرا غذا نمیخوری آبرومون رف

هرچی سن بره بالا ،کم کردن وزن سختر میشه

اخ دقیقاااا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...