2777
2789

تازگیا مامان بزرگم یه جوری شده هر چی بهش میگی قبول نمیکنه و حرف خودشو میزنه و لجباز و غیر منطقی شده و زود بهش برمیخوره عین بچه ها قهر میکنه و ببخشید کولی بازی در میاره 

حالم از این کاراش بهم میخوره چون من خودم ادم منطقی هستم و اصلا لجباز نیستم و کسی حرف منطق بزنه قبول میکنم 

یه عده میگن به خاطر سنش هست و نازک نارنجی میشن و فلان خب چه ربطی داره اتفاقا به خاطر سنش که باید عاقل تر و پخته تر از همه باشه نه اینکه مثل بچه ها قهر کنه! 

شما میگین چیکار کنم؟ دوست ندارم دیگه ببینمش و باهاش حرف بزنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدم وقتی پیر میشه مغزش از نظر فیزیکی کوچیک میشه و این رفتار ها توی طبیعت آدم های پیره ، دقیقا مثل بچه ها تحلیل و فکر میکنن یه روزی خود تو هم درگیر این مسأله خواهی بود 

باهاش دهن به دهن نشو و سعی نکن چیزی رو بهش ثابت کنی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

نرو خونش 

اونم احتمالا همینو میخاد ک دوربرش شلوغ نباشه

مادربزرگ من ک رک و راست میرفتیم خونش از نیم ساعت ک می‌گذشت میگفت پاشید برید  قبل اوقات تلخی و دعوا

ن حوصله مهمون دارم ن حوصله نوه و نتیجه ن پای پذیرایی  ن پول ریخت و پاش 

ولی بچه های دایی ام میومدن الکی دعوا راه مینداخت ک برن

سنشون رفته بالا پدرمادر منم همینن خیلی توقعی شدن و نارک نارنجی بابام مث ایشونه لج میکنه حرف خودش فقط درسته ک ماهم بخاطر دلخوشیش حق رو بهش میدیم ..هیچی کاری نکن اگرم میکنی ب اونا نگو اعصاب خودت آرومتره .بیخیال باش گناه دارن .ب روزی فک کن که دورازجون نباشن .ادم میگه باشن فقط

❤ My love M❤💍
عذر میخوام ولی پیرا خرفت میشن..پدرشوهر من از اولم ادم نرمالی نبود الان دیگه رد داده انقدر بداخلاق و ...

وا 

همه پیر میشوند 

شما هم یک روز پیر میشی  همیسه که جوون و خوب نمیمونی

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
عذر میخوام ولی پیرا خرفت میشن..پدرشوهر من از اولم ادم نرمالی نبود الان دیگه رد داده انقدر بداخلاق و ...

خرفت چیههه؟در مورد پدر مادر خودت هم پیر بشن میگید خرفت؟میتونید یه واژه مودبانه تر استفاده کنید مثلا بگید لجباز میشن بچه میشن 

بخاطر سنشه یعنی نمیدونی واقعا؟؟مادر بزرگ منم زن پخته و عاقلی بود سنش بالا رفته یدنده و لجباز شده همه ...

وای من دیگه نمیتونم تحملش کنم 

مامانم دوستانه و صادقانه بهش میگه فلان کارو نکن یا اینجوری درست نیست میگه نه من درست میگم!!! 

یعنی بهش بگی این سمه نخور میگه نه سم نیست اول باید خودم تست کنم!!! 

میشه تو بگی چیکار میکنی؟