2777
2789

لطفا بیاین پیجم 

ادرس پیجم تو امضام هست چون اینجا نمیشه عکس فرستاد

انتخاب کنین بفرستین دایرکت با فاکتور قیمتشو براتون بفرستم

تبریزیا میتونن خضوری بیان

torob_cheh_kids لباس بچگونه میفروشم برو نگاه کن دوس داشتی فالو کن

کجا پیدا داری اینستا

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله. اینستا

مرسی عزیز من اینستا ندارم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

ماها که اینستا نداریم چ کنیم حالا

روبیکا پیام بدین

09059122669

انتخاب کنین تو دیوار آگهی بزنم با پرداخت امن خرید کنین خیالتون راحت باشه

مرسی عزیز من اینستا ندارم

روبیکا پیام بدین

09059122669

انتخاب کنین تو دیوار آگهی بزنم با پرداخت امن خرید کنین خیالتون راحت باشه

روبیکا پیام بدین09059122669انتخاب کنین تو دیوار آگهی بزنم با پرداخت امن خرید کنین خیالتون راحت باشه

باشه عزیزم