2777
2789

من کلی دلیل دارم اما یکی از دلیلام که باعث میشه دست نکشم زحمتا و دستای ترک خورده پدرمه خیلی دلم میسوزه براش اگه چیزی نشم شرمندش میشم😔🥺💔

الکی نخندی... عوضی چقد با غصه قشنگی... 🥲💔

سلام. موفق باشید ان شاالله و خدا حفظ کنه پدرمادرها رو

من میخونم و ان شاالله میخوام فعالیت کنم و شاغل باشم

اما نه به خاطر درامد یا هرچیز دیگه

میخوام اثر مثبت بذارم با کمک خدا، کارم صرف درامد نباشه فرهنگی باشه. از خدا خواستم‌وسیله ای بشم که ادمها با امامشون اشنا بشن. مخصوصا نوجوونها و‌کوچیکترها

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی تاپیکت🥹>>>

همون تاپیکیی که سایتو زیروبالا میکنم پیداش کنم🫂

منم همین طور

خیلی قشنگ گفتی

دلیل زیاده واسه ما که محدود به همه چی هستیم

ولی اصلی ترینش برق چشای مامان بابا🙂

کاش بتونم برسم ببینم ببینن

کاش لیاقت این همه خوبی رو داشته باشم❤️

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون هدف دارم جدا از این به درس هم علاقه دارم

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

ولی تاپیکت🥹>>>همون تاپیکیی که سایتو زیروبالا میکنم پیداش کنم🫂منم همین طورخیلی قشنگ گفتیدل ...

کاش لیاقتشو داشته باشیم❤🥺🥺

یکی از دلایل منم پدر و مادرمه ولی با این تفاوت که درس میخونم از شرشون خلاص شم

منم مث تو فک میکردم تا اینکه به این نتیجه رسیدم اونا از جونشون برام مایه میزارن هیچ عشقی مث اونا پیدا نکردم😄❤️‍🩹

منم مث تو فک میکردم تا اینکه به این نتیجه رسیدم اونا از جونشون برام مایه میزارن هیچ عشقی مث اونا پید ...

زندگی ها متفاوته

شما تو زندگی من نیستی

به هر حال امیدوارم موفق باشی

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
زندگی ها متفاوتهشما تو زندگی من نیستیبه هر حال امیدوارم موفق باشی

عزیز دلم برات بهترینارو میخام امیدوارم درکت کنن❤😅