2777
2789
عنوان

لباس شب یلدای من و مامانم😅📸❤

| مشاهده متن کامل بحث + 40714 بازدید | 570 پست

شیک و‌در عین حال طرح سنتی داره😍😂👏🏼

من همچنان موندم چی بپوشم و چی بخرم🫤

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیک و‌در عین حال طرح سنتی داره😍😂👏🏼من همچنان موندم چی بپوشم و چی بخرم🫤

من اونو پشیمون شدم بپوشم

اینو خریدم

والا سر لباس عقدم انقد مشکل انتخاب نداشتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

که لباس یلدا دغدغه شد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

معصومه جان این لباس مناسب تر و شیک تره مبارکت باشه💓💓

کی یلدایی میارن؟از وسایلت عکس اگه گذاشتی منم تگ کن

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم سری جدا داره و برخورد با پوست ندارهقوی ترهبهداشتی ترهنه موها بیشتر نشد

ممنون دختر مهربون سایت 

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
معصومه جان این لباس مناسب تر و شیک تره مبارکت باشه💓💓کی یلدایی میارن؟از وسایلت عکس اگه گذاشتی منم ت ...

ممنون از نظرت😍

فرداشب عزیزم

حتما

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مصی هستی عزیزم ؟

اره آینازم

من اونو پشیمون شدم بپوشماینو خریدموالا سر لباس عقدم انقد مشکل انتخاب نداشتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️که ل ...

اینم خوشگله 😍

البته ب شما میاد لباس تو تن هر کسی یه مدل خاصی میشه دقیقا

من تازه تازه دارم برمیگردم به هیکل سابقم شش ماه زایمان کردم ی خورده هنوز تپلم، به وزن ایده ال خودم‌نرسیدم‌ 🤤

منم‌مثل شما لاغر بودم 😂

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اینم خوشگله 😍البته ب شما میاد لباس تو تن هر کسی یه مدل خاصی میشه دقیقامن تازه تازه دارم برمیگردم به ...

😍

ایشالله تنت سلامت باشه

😍ایشالله تنت سلامت باشه

همچنین‌ عزیزم🥰🫶🏻

با ورزش و رژیم غذایی مناسب میشه عزیزن

اخه چی بخورم چ ورزشی من نمیتونم برم پاشگاه بچم ۱سالو نیمشه کسی نیست پیشش بزارم . یه روز غذا نخورم اصلا برام‌مهم نیست اصلا اشتها ندارم 

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤