2777
2789
عنوان

لباس شب یلدای من و مامانم😅📸❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15051 بازدید | 322 پست
😂😂🫢

ببین میخوام سرمو بکوبم به دیوار اصلا پشیمون شدم😶💔

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

امشب شما رو گذاشتن رو میز محاکمه مامور های اف بی ای🤣🤣🤣

قاضی خداست😌🤌🏻

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه لطفا هیج وقت نرو .. 

میدونم ناراحت شدی  از دست بعضی از حسودا و عقده اییا 

اینا خودشون عادت کردن به بدبختی و رنج و عذاب 

دارن فضای اینجارو هم رو سرمون خراب میکنن

اینجا اینقدر تایپک های  خیانت و ... گذاشتن ک من نسبت به کسی ک دوسش داشتم بد بین و شکاک شدم 

و کم کم و در نهایت بعد ۵ سال باهم بودن رفت ..💔خیلی شکستم و هنوزم هستم 

شاید غمش هیج وقت فراموش نشه 

ولی تو قبل از این اتفاق همیشه ی الهام بودی همیشه ی محرکی بودی ک من همیشه شاد باشم 

نمیدونی  چقدر به خیلیامون کمک کردی🤍

ن بخاطر اون عقده اییا و ن بخاطر هیچ چیزی نرو 

میخوای کم باش و به همه کارات برس 

ولی باش..🤍

چون تو همه گفتهات گفتی ( فعلا ) هستی

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
نه نکوب ولش کن😂

چی شده ؟اگه حوصله داری یه توضیح بده اومدم سایت میبینم جومتشنجه🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
معصومه لطفا هیج وقت نرو .. میدونم ناراحت شدی از دست بعضی از حسودا و عقده اییا اینا خودشون عادت کردن ...

چقد دلم میخواست امشب بعضیاتونو بغل کنم

بهم بگن دنبال ترحمی یا چی مهم نیست

من تو وجود خیلیاتون انسانیت دیدم

امیدوارم خدا به دلت صبر بده

ولی اینو بدون مردخوبم هست مردی که خائن نباشه هست

تحت تاثیر تاپیکای این چنینی نباش

اصلا نرو تو اون تاپیکا و نخونشون

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
نه نکوب ولش کن😂

نفس عمییییق😂💔

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

چی شده ؟اگه حوصله داری یه توضیح بده اومدم سایت میبینم جومتشنجه🤣

شرح واقعه

یه کاربری تاپیک زد

بمن کفت تازه به دوران رسیده

عقده ای 

پزو

دروغگو

فیک

و سیلی ار اهانت ها

فوقع ما وقع

چقد دلم میخواست امشب بعضیاتونو بغل کنمبهم بگن دنبال ترحمی یا چی مهم نیستمن تو وجود خیلیاتون انسانیت ...

عزیز  دلم 🤍حتما اینکارو میکنم 

اونا خودشون باید یکیو پیدا کنن ک مثل خودشون از زیر سوخته باشه تا خوشحال شن🤭🤣🤣🤣

بزا به سوختیگشون ادامه بدن😬😂😂

بزا دمی خوشحال شن گناه دارن😂😂

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
شرح واقعهیه کاربری تاپیک زدبمن کفت تازه به دوران رسیدهعقده ای پزودروغگوفیکو سیلی ار اهانت هافوقع ما ...

من تاپیکش رو ندیدم اما باشناختی که ازشما دارم میدونم قوی تراز این هستین که تحت تاثیراون تاپیک قرار بگیرین ولغو بزنین ،بارها دیدم چقدصمیمانه وباحوصله به کاربرا کمک کردین مخصوصا درمورد سوالات پوستیشون باور کن یکی دوبار دیدم دارین سیلی از سوالات رو جواب میدین واقعا تحسینتون کردم چون من خودم واقعا انقد باحوصله نیستم .

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
عزیز دلم 🤍حتما اینکارو میکنم اونا خودشون باید یکیو پیدا کنن ک مثل خودشون از زیر سوخته باشه تا خوشح ...

😍🫂

برای اونام آرزوی حال خوش دارم

غرق در شادی بشن که شادی های کوچیک منو پز ندونن😍

من تاپیکش رو ندیدم اما باشناختی که ازشما دارم میدونم قوی تراز این هستین که تحت تاثیراون تاپیک قرار ب ...

عزیزم ممنونم

راستش قبلا قصد رفتن داشتم

ولی الان میخوام بمونم

[QUOTE=364463354

]یکی در میون  کاربر پزو که بود و چه کرد و من اینجوریم که دلم نمیاد تو خماری بمونن میرم میگم م ...[/QUOTE]

وای از دست اینطور زنا که حتی تو مجازی هم دست از حسادت و غیبت و…بر نمیدارن همینا اگر یک انتقاد کوچیک بهشون بکنی سریع گارد میگیرن بهشون بر میخوره حالا راحت دل میشکونن و حرف و حدیث دروغ را میندازن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
عزیزم ممنونمراستش قبلا قصد رفتن داشتمولی الان میخوام بمونم

بهترین کار ،انشاالله همیشه موفق وسلامت باشین عزیزم❤️