2777
2789
هنوز ازدواج نکردی باهاشون درگیریا...

بنظرتون چکارکنم بااین ادم اولویت اول خانوادش دخالت میکنن هرعلطی دلش میکنه گردن نمیگیره دروغم زیادمیگ بگین چکارکنم

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم برو لباس. هم بخر. تومهمونی هم فوق العاده با شوهرت خوب باش. تا اونا که گفتن طلاقش بده بترکن.

عزیزم مسئله اینجاست شوهرم پیششون درد ودل کرده تمام مسائل بینمون بهشون گفته ک پروشدن هرچی بدبختی دارم بخاطرشوهرم

چون ازدواج دومته میترسی ترسی نداره 

منم فک میکردم برای بار دوم جدا بشم یعنی بدبختی یعنی مسخره شدن پیش همه ولی اشتباه بود فکرام 

جدا شدم هیشکی ام چیزی نگفت

اگه میخای تا اخر عمر بی ارزش باشی پس ادامه بده 

شوهرت هیچ امتیازی نداره ک بمونی ن پول ن درک کردن تو 

فکراتو دقیق بکن احساسی نشو خودت بهتر از هرکسی میدونی اخرت با این شوهر چیه من یا بقیه نمیتونیم بگیم عزیزم

احساسی نشو سنی نداری تو 

چون ازدواج دومته میترسی ترسی نداره منم فک میکردم برای بار دوم جدا بشم یعنی بدبختی یعنی مسخره شدن پیش ...

خطمو روشن کردم پیام داد زنگ زد گفتم مگه نمیگی طلاقت میدم پس دادگاه میبینمت بعدم بلاکش کردم

خطمو روشن کردم پیام داد زنگ زد گفتم مگه نمیگی طلاقت میدم پس دادگاه میبینمت بعدم بلاکش کردم

اصلا دلم باهاش صاف نمیشه خیلی ناراحتم کرد3ماه عذاب دنیاروبهم دادن خودشو خانوادش الانم بودنبودم براش فرقی نداره وقتی تنهاست میادسمتم

اصلا دلم باهاش صاف نمیشه خیلی ناراحتم کرد3ماه عذاب دنیاروبهم دادن خودشو خانوادش الانم بودنبودم براش ...

خوب فکراتو‌بکن‌عزیزم من منظورم طلاق نیس 

در کل میگم ب همممه چیز فکر کن