2777
2789
عنوان

چجوری پول جمع کنم خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 34 پست
نه بابا کجا سه تومن داده این مدت . ته تهش انقدر بده اگه پول داشته باشه .لباسم وقتی کهنه شه در حد ابر ...

من کلا پول ثبت نامم نداد بعدم همه میگفتن چرا درستو ول کردی اخه وقتی بابای ادم پول کرایه ولباس و خوابگاه و غذا وکتاب رونده از کجا میاوردم همشم کلاس داشتم کار نمیتونسم برم سنم کم بود وفقط پنجشنبه جمعه کلاس نداشتم .ترک تحصیل کردم و شوهرکردم جهیزیمو به زور قسطی بنجل ترینا رو انتخاب کردم ارزون دربیادخودشوپاره نکنه . کلا شدن پنج میلیون وسایلم یه سریام خودم از پول یارانم خریدم بدون جشن اومدم سرزندگیم .انگشتر نامزدی شوهرمو خودم خریدم یکماه رفتم توکارگاه پرورش قارچ نصف پولمو صاحبکار خورد وحاشا کرد .سیسمونی به بچم ندادن حتی یه زیرپوش همشو با یارانم خریدم .خیلی بی پولی کشیدم .دوران مدرسه هم پول کتاب و لباس نداشت همش تومدرسه گاو پیشونی سفید بودم با اون لباسای چروک که رنگش بابقیه بچه ها فرق داشت وسوالای بچه ها که چرا کتاب نداری لباست رنگش فرق داره.خیلی عذابم دادن 

من کلا پول ثبت نامم نداد بعدم همه میگفتن چرا درستو ول کردی اخه وقتی بابای ادم پول کرایه ولباس و خواب ...

منم بابام ب شدت آدم مستبد و خودخواهیه..

به شدتتت دیگه خسته شدم

دانشجوی پزشکی 🩺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کلا پول ثبت نامم نداد بعدم همه میگفتن چرا درستو ول کردی اخه وقتی بابای ادم پول کرایه ولباس و خواب ...

دعا میکنم برات یه چیزی نمیتونی ادمین بشی توی اینستا 

ماهی 5 میلیون میدن 

یا برنامه نویسی یا ارایشگری میشه یه کاری کرد بدتر نشه  

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

یه کانال زدم روبیکا ولی کسی عضونمیشه که به درامد برسم

اجااهای دیگه بزن پس 

تاپیک بزن عضو بشن یه سریا 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

اجااهای دیگه بزن پس تاپیک بزن عضو بشن یه سریا

جاهای

چندبارزدم محل نمیدن گلم

خب کانال نزن فقط پیج بزن توی روبیکا پربازدید بشه عضو کانال میشن

دعا میکنم برات یه چیزی نمیتونی ادمین بشی توی اینستا ماهی 5 میلیون میدن یا برنامه نویسی یا ارایشگری م ...

دوره های ادمینی رو از کجا باید تهیه کرد؟

دانشجوی پزشکی 🩺

منظورت قسمت روبینوئه؟

بله 

میتونی تبلیغ هم درخواست بدی بزارن از روزمرگی هات بزار کلیپ طنز درست کن ..... ساده و بی ریا باشی حله 

بله میتونی تبلیغ هم درخواست بدی بزارن از روزمرگی هات بزار کلیپ طنز درست کن ..... ساده و بی ریا باشی ...

میتونی وقتی یکمی کارت گرفت بری کلاس ارایشگری و بعدش کار کنی 

سخته ولی میتونی تلاش کنی تا دو سال دیگه وضعت بهتر بشه با توجه به اینکه بچت داره بزرگ میشه و نیاز هاش بیشترهم میشه 

میتونی توی ایتا هم انجامش بدیا خودم زیاد نمیدونم راجب این اپ ولی خب امتحانش بد نیست بله هم خوبه توی قسمت پیشنهادی یه سری کانال پیشنهاد میده 

دوره های ادمینی رو از کجا باید تهیه کرد؟

باید بگردی توی نت و یوتیوب هست یه سری موارد  ولی اینستا هم چک کن یه جای معتبر پیدا کن اگر میخوای دوره بگیری

توی تلگرام هم یه میزارن بیشتر چیزا رو نگاه کن و بگرد